Pískoviště

Založil Paradoxy, 2024-10-02 21:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Koukáš se na to príliš esoterně. Chápu že máš prostě netradiční vjemy. A vjem je vize. Každý je vlastně vizionář, ale každý trochu jinak. A někdo ty vize utopil v meditaci, jako třeba Ramana. Čili to není trefné, že ho v této souvislosti zmiňuješ. Buddha jen trochu jinou metodou došel k tomu samému. Prostě zjistil při pachtění, měje se za já, které že musí dojít osvícení, že to v důsledku není možné. Člověk páchá sebevraždu  většinou z deprese. Ne z touhy po pravdě. Chce se osvobodit ze zoufalého tlalku, kdy už nemůže dál. Jako třeba ten  Kurt (nirvána). Buddha však je jiný případ, jiný než Ramana a jiný než Ježíš.
Našel cestu mezi protiklady. Ty následné analýzy jsou jaksi bezcené, to už je buddhismus. Nikoliv sám Gautama. A Ježíš? To nebyl žádnej měkouš a láskyprd, jaké je křesťanské povědomí...

honzam

Všimni si, že se děti ve škole především učí, jak být dobrým pracovníkem a ne jak být dobrým archonem (rodičem). Rodičovství je specialita zvířecího světa sloužící ke vzniku nových archonů.

honzam

Celé lidské duchovní nauky jsou báje a dětské pohádky o superhrdinech. O rodičích mluví poskrovnu, přitom Bůh je rodič, který existuje pro své děti.

Pedrito

Ale pak i toto je pohádka, páč to z těch bájí vychází a je přijato.
Nic nesmí být přijato, každá nauka musí být zahozena. Teprve tehdy její Guru pokyne na pozdrav.

Už je to vnitřní náboženství, univerzální...

honzam

Zvířecí kočičí Bůh panující nad lidmi a celou planetou je ze které starověké báje nebo duchovní nauky?

Pedrito

Jestli taková je, tak ji neznám. Kočičí Bůh není, je jen Bytost, které říkáme Bůh. A jsou vize, jak jí kdo vidí. Třeba jako draka, lva, slona, opici, rybu, vejce....
Bytost proto, že jsme v bytí. Ty máš vjem, že jsi Bůh. Jako stvořitel ale máš moc. Můžeš zastavit Putina a všechny války, co kdy byly lusknutím prstu. Proč to tedy neuděláš a rodíš do toho masomlejnku další duše? Jaký to má smysl v takových podmínkách?

honzam

Určitě jsi viděl v nějakém dokumentu lví rodinu. Je to docela drsné, jak si ta lvíčata hrají. Lví máma má malinká koťata stranou mimo smečku, dokud nevyrostou. Až když jsou dost velká, přivede je k ostatním lvům, jinak by hrozilo, že to kočkování nepřežijí. I tak se stává, že při hře zahynou. Nevím, jak je to přesně, jestli první rok přežije jen polovina mláďat. Je to kruté. Přesto je lví mámy milují a brání vlastním životem.

CitaceProč to tedy neuděláš a rodíš do toho masomlejnku další duše? Jaký to má smysl v takových podmínkách?

Je to instinkt porodit co nejvíc dětí. Asi to tak příroda zařídila, že je pak větší výběr. Co se týče Putina, tak to je věc archonů v ruském prostoru. Jsem pořád připoutaný k lidskému tělu tady a učím se, co vlastně jsem. I potom budu operovat tady. V Rusku mají alespoň nějaké divoké tygry a šamany na Sibiři. Archonů tam bude dost.

Pedrito

No, hrají si úplně stejně jako všechny kočkovité šelmy. Kdysi jsem se stýkal s kamarádkou v Práglu, co má dva kocoury... A mydlili se náramně, až jsem měl obavu, že si ublíží. Tohle pejsci nedělaj, to jsem zas jezdil do Kobeřic u Slavkova za kámoškou, a ti dva yorkširové, jen jak vojáci v pozoru čmuchali žvanec. Kočky jsou holt hravé a maj drápy. Jednou jako dítě jsem jednu na vsi nějak vytočil a měl jsem od ramene až po břicho krvavý linky. Asi jak ten Bruce Lee v tom filmu. :-)

Ale jinak jsem si oddech, že ještě nejsi sám Stvořitel, ale jen bůh Honzam v těle. :-)

honzam

Nedělej si naděje. Jsem kočičí kolektivní egregor v lidském těle. :)

Pedrito

To nevadí, když sis toho vědom. Nikoho silou nepeskuješ, a nestavíš se do křesla Prapůvodního. Pač na to jsem ďas.

:)

honzam

To si nějak nerozumíme. Říkám, že jsem na úrovni Ramany, Ježíše a Buddhy. Jsem Ramanův Self-Bůh- Šiva, Ježíšův Otec a Starozákonní Hospodin a Buddhův Mára. Povyšuji se nad ostatní a nazývám je dětmi. Sekám po Tobě drápy a pyšně se rouhám vůči duchovním učitelům a naukám. Navíc to všechno nazývám svou přirozeností Boha a libuju si v tom. Dál tvrdím, že jsem byl dřív než dinosauři. To Ti přijde málo prapůvodní?

Pedrito

Pedrito

Ale rozumíme, to já dělám taky, a kde je Honzam?

Vyber si, buď Honzam, nebo Nehonzam. ;-)

honzam

To jsou zase nějaké nesrozumitelné obrazce. Honzam je tady u notebooku a píše si s Tebou.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-10-10 19:14Jo.
Tak a teď jsi jeden z největších odborníků na biblickou Šelmu na světě.