Pískoviště

Založil Paradoxy, 2024-10-02 21:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Vidím dobře, že ten odtok je nad úrovní střechy?

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-10-27 12:46Lišejník asi nevadí?
Lišejník nevadí :)

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-10-27 12:45Roh střech zpředu.
V tomhle rohu zatýka? Okolo tý atiky?

honzam

Nad úrovní není. To asi jen tak vypadá. Louže se tam dělá, až když se ucpe košíček.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-10-27 13:06V tomhle rohu zatýka? Okolo tý atiky?
Jj

Paradoxy

Prošels, jestli tam nejsou praskliny v té lepence?

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-10-27 13:07Jj
Zatýká spíš jakoby po zdech nebo stropem?

honzam

Jsou tam vidět zbytky tmelu, co jsme tam kdysi lepili. Zatýká spíš po zdi, která je pod atikou.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-10-27 13:08Prošels, jestli tam nejsou praskliny v té lepence?
Zdá se jen místy nafouklá. Prasklin jsem si nevšiml.

honzam

Dnes to bylo sotva půl kýble listí. Některé stromy jsou ještě zelené. Za čtrnáct dní tam jdu znova. Co můžu dál prozkoumat?
Kdyby bylo potřeba, tak fotky mám i ve větším rozlišení.

Paradoxy

Když nad tím tak přemýšlím, přijde mi, že lepenka bude podle všeho ok. Ale jak se tam drží ta voda, nejde dolů lepenkou, ale dostává se pryč místama, kde je plechování. Ono by tomu odpovídalo i to, jak je zrezlý.

Teoreticky mě k tomu napadá, že by bylo dobrý, kdyby ta lepenka byla i na těch zdech a to plechování se udělalo vejš. Sice by to neřešilo problém s odtokem a pořád by bylo potřeba to čistit od listí, ale když by se tam držela ta voda, neprosákla by dovnitř.

Nevím, jestli to s tím souvisí, ale na fotce je vidět, že zdi nasávají vodu, možná tam vzlíná?

Paradoxy

Až budu v práci, pokusím se odchytit zase kluky, co dělají ploché střechy....

honzam

Díky moc. Zatím je provizorním řešením nedávat tam košíček, ale zadělává se tím do budoucna na problémy s okapem.

Paradoxy

Ten košík bych tam radši dávala, jak pak vyčistíte ten svod? Vždyť je dlouhej jak týden před výplatou :D

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-10-27 13:34Ten košík bych tam radši dávala, jak pak vyčistíte ten svod? Vždyť je dlouhej jak týden před výplatou :D
Nevím. Nechá se udělat novej a větší. ;D