Meditace

Založil Pedrito, 2024-11-30 17:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Souhlasím, jsi dobrý lev.

honzam

Nevím, jestli se dobrý lev kamarádí s lidmi. Jsou to jiné světy, evolučně vzdálené miliony let.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 15:52Nevím, jestli se dobrý lev kamarádí s lidmi. Jsou to jiné světy, evolučně vzdálené miliony let.
ani já to nevím, ale bývají výjimky. Vzpomínám si na video o krokodýlovi, který neubližoval člověku, který mu zachránil život a společně plavali a tak, zkusím to najít.

Paradoxy

honzam

Myslíš, že je to dobrý krokodýl nebo zvíře vycvičené pamlsky?

Tady jde hlavně o ten intelektuální rozdíl, který je propastný. Jenom blázen by se z lásky vzdal lidského intelektu a chtěl žít s "osvícenými" lvy jako jeden z nich. Jsou lidi, co se cítí líp mezi zvířaty, ale stát se navěky až do úplného konce zvířetem? To asi ne.

Paradoxy

Mám pocit, že ten muž se o toho krokodýla postaral, když byl od někoho postřelen a pak ho pustil zpět do přírody, jenomže ten krokodýl se k němu vrátil.

Pro mě slovo navěky neexistuje, věci se neustále mění, vznikají a zanikají...

honzam

Vrátil by se dobrý krokodýl? Lvi museli navěky přenechat tuhle planetu lidem. Skoro všechna svá území.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 18:33Vrátil by se dobrý krokodýl? Lvi museli navěky přenechat tuhle planetu lidem. Skoro všechna svá území.
Nevím, jestli by se dobrý krokodýl vrátil, tenhle to udělal🙂 Lidi tu navěky nebudou.

honzam

:) Dejme tomu, že navěky je na hodně dlouho a navždy je na furt.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 18:39:) Dejme tomu, že navěky je na hodně dlouho a navždy je na furt.
Už ti rozumím :) .