Poradna

Založil Petra, 2024-12-07 20:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:05Vždyt jo, to přece víme. Ale zřejmě s tím nemáme na rozdíl od těch, co to pozorují a ruší je to, nějaký zvláštní problém.

A tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne... :)
Nejde si nevšimnout jak to přetáčíš na mě, s tím bych měla mít problém, nebo bych s tím neměla mít problém?

Co mi fakt vadí je, že jste tím tak posedlý, že to taháte všude...

Nemyslím to vůči ostatním ani vůči tobě nijak špatně, radši budu upřímná než být jakoby laskavá...

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:17Ale jste v tom s Paradoxy pořádně chycení.  ;D Jinak by vám to bylo úplně jedno.
Ale jó, Jana je dobrým učitelem manipulace... :)

honzam

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:17Ale jste v tom s Paradoxy pořádně chycení.  ;D Jinak by vám to bylo úplně jedno.
Snažíme se Pedritovi pomoct to zpracovat. Já vím, že je bojovník a ústup z dobytých pozic je pro něho těžko přijatelný. Už tam má i fanklub imitátorů.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 20:24Snažíme se Pedritovi pomoct to zpracovat. Já vím, že je bojovník a ústup z dobytých pozic je pro něho těžko přijatelný. Už tam má i fanklub imitátorů.
Jde mu to ztuha, ale jsme jeho přátelé a musíme si pomáhat.

honzam

Osobně proti Janě nic nemám. Naučil jsem se respektovat její vidění světa, i když s ním nesouhlasím. Cením si toho, že nepíše na Posezeníčko a nechává ho nejvyšší pravdou nepolíbené.

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 20:17Nejde si nevšimnout jak to přetáčíš na mě, s tím bych měla mít problém, nebo bych s tím neměla mít problém?

Co mi fakt vadí je, že jste tím tak posedlý, že to taháte všude...

A mně zase udivuje, když je někdo posedlý, nám to zakazovat a vytýkat - např. Tara nebo ted ty. Když vidíš nadpis Poradna, tak to přece nečti, když ti to vadí. Nebo?

Týká se to mne a Pedrita, a tak si to tady řešíme. Kdybys v tom nebyla chycená, tak ti to bude úplně jedno, že si o tom píšeme.

Proč chceš určovat, o čem se tady může psát a o čem ne?

Pedrito už několikrát zkoušel na Poradně přestat psát, ale nepodařilo se mu to. Zřejmě protože tam píše Miroslav, do kterého se Jana pořádně naváží. A on má Miroslava rád. Takže to není tak těžké pochopit. 

honzam

Tak Lvice, jak jsem Tě to učil. Žádné kompromisy "Nevím".  :smiley_popcorn:

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 20:41Tak Lvice, jak jsem Tě to učil. Žádné kompromisy "Nevím".  :smiley_popcorn:
;D

Petra

Prostě si nemyslím, že to Pedrito dokáže, když mu budete jen pořád dokola psát: Přestan, přestan, přestan...

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:37A mně zase udivuje, když je někdo posedlý, nám to zakazovat a vytýkat - např. Tara nebo ted ty. Když vidíš nadpis Poradna, tak to přece nečti, když ti to vadí. Nebo?

Týká se to mne a Pedrita, a tak si to tady řešíme. Kdybys v tom nebyla chycená, tak ti to bude úplně jedno, že si o tom píšeme.

Pedrito už několikrát zkoušel na Poradně přestat psát, ale nepodařilo se mu to. Zřejmě protože tam píše Miroslav, do kterého se Jana pořádně naváží. A on má Miroslava rád. Takže to není tak těžké pochopit. 

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:37A mně zase udivuje, když je někdo posedlý, nám to zakazovat a vytýkat - např. Tara nebo ted ty. Když vidíš nadpis Poradna, tak to přece nečti, když ti to vadí. Nebo?

Přesně takhle jako teď ty mě sejmula Jana na vostálovo foru :)

Kam až mám před Janašrámem utéct?

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:44Prostě si nemyslím, že to Pedrito dokáže, když mu budete jen pořád dokola psát: Přestan, přestan, přestan...

A ani mu nepomůže, když sem budeš Janu tahat...

honzam

Citace od: Petra kdy 2024-12-08 20:44Prostě si nemyslím, že to Pedrito dokáže, když mu budete jen pořád dokola psát: Přestan, přestan, přestan...
Jasně, že ne. Musí sám chtít. Zatím je nerozhodný.

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 20:46A ani mu nepomůže, když sem budeš Janu tahat...

To nemůžeš vědět.

A mazat a banovat bys mne nechtěla?

Jsem přesvědčená, že Pedrito je plně svéprávný a že když ho toto téma nebude zajímat, tak sem nebude psát.

Zákazy podle mne nic neřeší. O věcech se musí mluvit, aby se něco mohlo změnit.

honzam

Dobrý Lvice, přesně takhle to dělej. :bruce6sg:

Petra

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 20:49Jasně, že ne. Musí sám chtít. Zatím je nerozhodný.

Nejdříve musí mít inteligentní důvod a vysvětlení, aby věděl, co chce.