3z21

Založil honzam, 2024-04-01 17:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-12-15 15:15Dobrá práce :smilie_happy_thumbup:
A budeš i vkládat bo jen sledovat?
Já už mám asi tu sázecí etapu zasebou, koukám že už mě to ňák nebere. Jak kdysi, kdy mě to bavilo, hrabat se v padlých číslech, vymejšlet strategie.. No co nadělám...

Zatím nevím. Sám moc nevěřím, že to bude fungovat, takže spíš utrácet nebudu. Stejně bych sázel po 10 Kč a nevím, jestli by se mi to za tu práci vyplatilo, i kdyby tam na konci roku nějaký zisk opravdu byl. Ještě si to promyslím, musel bych se registrovat na Fortuně a chtějí hodně údajů i rodné číslo.

honzam

Pedrito, na kolik tahů 3z21 dopředu se na Fortuně dá sázet?

Pedrito

Nevím, ale myslím že to není omezené, teď to zkoumat nemohu.
Já mám z těch sázecích časů konto na fortuně a sazce... Myslím, že jde sázet dopředu, dle libosti.

honzam

Tady jsou nějaké screenshoty. Vypadá to na 20 tahů. To je docela málo. Moc se nechci na celý rok uvázat, že budu muset pomalu každý týden zaklikávat sázky. Jako kdybych hrál o 100 Kč, tak jo, ale to si netroufnu.

https://vyhraj.cz/loterie/fortuna-3-z-21/

Pedrito

Prostě, je to tak trošku úvazek na dobu neurčitou. A musíš se pak tomu věnovat, jako v každém úvazku. A já už jsem na úvazky starej... Posezeníčko, a víc asi nedám  :) Vždyť já si i tu sportku v neděli dát zapoměl, a raděj to zpětně nezkoumám...