Obrázky

Založil Jana, 2024-02-26 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Pokud už tedy pod těmi pojmy nevidís tři zárodečné energie - Omkara.

A to je ta technologie pradávného hinduismu.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 15:09Ty, pokud se cítíš Otcem - Matkou - Synem, si nemůžeš dovolit pochybnosti, že jsi něco způsobil. Ale taky nemůžeš argumentovat Janovského způsobu... Svým způsobem to způsobuješ, dáváš tomu možnost a vyživuješ to. Ale pak nesmíš zůstat na úrovni sourozenců, i když to táhne, jejich žal... Ale dal jsi jim svobodu.. Tak to musíš respektovat. I když je to místama strašné... Až už to jako dítě nevydržíš, něco se stane. Matka se v tobě vzbouří... Nejen za tebe. Jak je to v tom zjevení?

Já jsem jako Bůh zodpovědný za všechno. V knize Zjevení je to, co reprezentuji, nazvané Šelma. V lidských očích se rouhám Bohu a těm, co přebývají v nebi. Také mluvím k lidem pyšně a z nadřazené pozice.

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 15:33Holt, Božská matka, a to je jedno jestli ji někdo ve svých pohnutích nazve Parvatí nebo Káli, nebo Lakšmí... Nebuď na těch pojmech tak stojící. V jakým vztahu jsou k tomu tvý oblíbený pojmy?

Matka z té trojice je tělo. Bůh má i tělo a nejen jedno. Má jich spoustu jako má lev více lvic. V knize Zjevení je tak Šelma popsaná jako vícehlavá. Ty hlavy představují jednotlivé archony a matky.

Pedrito

Někdo se zodpovědnosti zbavuje, že se stylizuje v samotné neosobní srdce Boha, takže on nic, on muzikant (to jsou většinou ti, co potlačujou své pocity viny)... A někdo na sebe bere vše, pač ty viny cítí. Obé strany jsou mimo.

honzam

Když jsi Bůh, jsi zodpovědný za všechno. Patří Ti celá Země. Uvědom si, že mluvíš s panovačným zvířetem. Už jsem to psal dřív, že si na to máte dávat pozor. Taky bys měl brát na zřetel, že jsem o sobě roky tvrdil, že se sjednocuji s Ďáblem a najednou už o sobě letos píšu jako o Bohu, který vládne ostatním.

Zvířata mají tu odpovědnost posunutou jinam než lidé. Je to spíš vláda nad územím, případně péče o potomstvo. Obojí je řízené instinkty, takže i když Ti patří celá Země je to podobné, jako bys z kopečku dohlížel na malý kousek savany někde v Africe.

Pedrito

To je mylné přijetí božské role. Nemůžeš vyčítat zemi, že si na ní tvorové, z jejích materiálů staví hnízda, hloubí do ní nory. a plácaj cihličky k postavení svých měst, paláců, pevností, domů... i zbraní...

honzam

Proč bych to měl svým dětem vyčítat? Tvorové jsou moje děti. Já jsem jejich Otec, který je kolektivní myslí archonů. Tady je celá trojice pohromadě:

Otec ... kolektivní mysl archonů
Matky ... těla archonů
Děti ... ega, která se zrodila z archonů

Tohle je Bůh jako živá bytost. Já jsem ten Otec, moje okřídlené tělo je Matka a Ty jsi moje dítě. Je to možná hrůzné a zvrácené, ale k tomu můj výzkum neprobádaných duchovních cest dospěl. Myslím to úplně vážně.

Pedrito

Uvědom si, že Bůh o jakém jsme mluvili, tohle umožňuje svou mocí. Jeho nerozhodí qvasar, ani výtrysk černý díry... Natož myšlenka nějaká.
A tyhle cihličky myšlenek jsou zas naše parketa. Co z nich stavíme... Chrám mysli. A každý nedospělý dítě je pánem a stavitelem toho chrámu. I bojovníkem proti chrámům druhých. To je dědictví..
To by musel místo covidu přijít vir, co tyhle vazby vyžere. Včetně těch duchovňáckých...

honzam

Bůh, o kterém mluvím, je Hospodin ze Starého zákona, žárlivě milující. Je to mocné zvíře panující od pravěku planetě.

honzam

Představ, že archoni jako matky obletují Zemi, ale jsou stále propojení přes svou kolektivní mysl. Kde myslíš, že se tenhle uzlový bod (Otec) fyzicky nachází, aby jejich propojení bylo nejkratší? Někde ve vzdáleném vesmíru? V nebi?

Ježíš sice mluvil o nebeském Otci, zřejmě pod vlivem toho, že mu Otec zářil nad hlavou, ale skutečnost je jiná, dá se říct pekelná.

Pedrito

To není dobrá představa Boha... Bůh, který nabádá k egoismu je špatný bůh. Je to spíš satan. Já bibli nevěřím, je v ní tolik temnoty, co snad ani v koránu není. Krom genesis a nového zákona. Tam církev nedokázala, i po úpravách, zhasnout světlo.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 18:32Představ, že archoni jako matky obletují Zemi, ale jsou stále propojení přes svou kolektivní mysl. Kde myslíš, že se tenhle uzlový bod (Otec) fyzicky nachází, aby jejich propojení bylo nejkratší? Někde ve vzdáleném vesmíru? V nebi?

Ježíš sice mluvil o nebeském Otci, zřejmě pod vlivem toho, že mu Otec zářil nad hlavou, ale skutečnost je jiná, dá se říct pekelná.

Hele, takhle to nějak fakčí v tom kolektivním nevědomí. Ale to je člověku k ničemu. K němu nepřilétne Matka zhúry. On musí najít svou vnitřní Matku. A ta mu ukáže Otce...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 18:33To není dobrá představa Boha... Bůh, který nabádá k egoismu je špatný bůh. Je to spíš satan. Já bibli nevěřím, je v ní tolik temnoty, co snad ani v koránu není. Krom genesis a nového zákona. Tam církev nedokázala, i po úpravách, zhasnout světlo.
Souhlasím.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 18:41Hele, takhle to nějak fakčí v tom kolektivním nevědomí. Ale to je člověku k ničemu. K němu nepřilétne Matka zhúry. On musí najít svou vnitřní Matku. A ta mu ukáže Otce...
Především by se bytosti inkarnované jako lidé měly od svých archoních Matek a Otce osvobodit. Pustit celou planetu a život na ní, jinak budou stále potenciálními kandidáty na archony. Pustit Boha jako ochraňujícího nebo trestajícího vládce. Soustředit se na Pravdu jako takovou.

Pedrito

Ty ses dle mě moc vzdálil nauce právě těmi fantaziemi, otevřeli ti vrátka, kam není dobré vstoupit předčasně. Dává ti to na frak, ale dáváš to. Koukal jsem, že Jana se ráno přiznala, že včera ji zasáhl smutek... Na chvilku byla normálním člověkem. Ale ráno už zas byla v sedmim nebi. Jójó.

Jakoby to s čím soucítila něco provedlo Bohu...

Asi jdu najít písničku.

honzam

Nejtěžší bude nakrmit se poprvé sám z lidské bytosti, ale důvěřuji svým instiktům. :))

http://www.biblenet.cz/b/Ezek/19

Citace5 Když lvice viděla, že čeká marně , pozbyla naděje. I vzala jedno ze svých lvíčat a učinila z něho mladého lva.
6 Ten se procházel mezi lvy, stal se mladým lvem, naučil se trhat kořist a požírat lidi.