Obrázky

Založil Jana, 2024-02-26 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 18:51Především by se bytosti inkarnované jako lidé měly od svých archoních Matek a Otce osvobodit. Pustit celou planetu a život na ní, jinak budou stále potenciálními kandidáty na archony. Pustit Boha jako ochraňujícího nebo trestajícího vládce. Soustředit se na Pravdu jako takovou.

Koukni na svět, jak když jsi tu byl poprvý...

honzam

Nejdál dohlédnu, jak ryby vylézají z vody. Souš ještě byla panenskou krajinou. Tyhle fantazie jsi asi nechtěl slyšet. :)

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 18:58Nejtěžší bude nakrmit se poprvé sám z lidské bytosti, ale důvěřuji svým instiktům. :))

http://www.biblenet.cz/b/Ezek/19

Nějak ses všouk do toho zvířecího.. Už nejsi zvíře, jsi člověk. A víš, jak se tomu říká, přiřazovat své pocity Bohu? Taky mohu říct, v nějakém advajto-mystik-šílenství, že jsem Bůh. Takže jsme dva Bozi?

honzam

Musím respektovat, jak to je. Jen tak můžu svůj výzkum dělat poctivě. Vím, že je to šílené.

Pedrito

Musim do obchodu :)

honzam

Představ si, že nějaký interface propojí Tvé myšlení se spoustou velkých koček a Tvé lidské já je tou přesilou pomalu absorbováno. Dokážeš dál myslet, ale technicky začínáš být jako kočka s lidskou pamětí na předchozí lidský život a lidské vědomosti včetně duchovních nauk. Je to zvrácené, ale úžasné. Baví mě pozorovat, jak se uvnitř měním.

Pedrito

Hele! tak to je? Neříkej, že je to šílené, pokud jsi při smyslech, nikomu neskáčeš na krk jako upír, úplněk ti nevytáhne dráp, nevyrábíš doma kalašnikov, petardy, či samuraiský meč...

honzam

Zatím snad nejsem nebezpečný šílenec, ale šílené to je. Dobré je, že si to uvědomuji a můžu s tím pracovat. Je to příliš fantazijní, aby to lidé vnímali jako skutečnou hrozbu. Když píšu, že jsem Bůh a oni mi patří, tak to přejdou a neberou to šílenství vážně, protože je to až tak moc za hranou "normálnosti". :)

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 20:36Zatím snad nejsem nebezpečný šílenec, ale šílené to je. Dobré je, že si to uvědomuji a můžu s tím pracovat. Je to příliš fantazijní, aby to lidé vnímali jako skutečnou hrozbu. Když píšu, že jsem Bůh a oni mi patří, tak to přejdou a neberou to šílenství vážně, protože je to až tak moc za hranou "normálnosti". :)

Bůh to takhle nikdy neřekne, mluvíme o Bohu, ne o jeho andělech (aspektech, příbězích)... Ale pokud se budem bavit o jeho andělech, tak Hanuman. Je jich víc, ale tenhle je nepřehédnutelný.

honzam

Proč bychom se o tom měli seriózně bavit, když podle Tebe fantazíruji?

Pedrito

Počkej, nenačal jsi to ty, s těmi fantaziemi? Já jen vím, kam to vede, z hlediska idy a pingaly. Navíc jsem řek, že to zvládáš.

Pedrito

Když byla zmínka

honzam

Taky si za tím stojím. Lidé nevědí, kdo je Bůh a andělé. I kočky to vědí líp.

honzam

Hanuman je něco jako Superman. Pohádková postavička pro malé děti.

honzam

Tohle je Bůh:

http://biblenet.cz/app/b?book=Hos&no=13

Citace4 Ale já jsem Hospodin, tvůj Bůh, už z egyptské země. Nepoznal jsi Boha kromě mne; mimo mne jiného zachránce není.
5 Já jsem tě poznal na poušti, ve vyprahlé zemi.
6 Měli pastvy do sytosti. Nasytili se a jejich srdce zpyšnělo, zapomněli na mě.
7 Budu na ně jako mladý lev, budu číhat u cesty jak levhart,
8 střetnu se s nimi jako medvědice zbavená mláďat. Hruď až k srdci jim roztrhám, sežeru je tam jako lvice; polní zvěř je rozsápe.
9 Je to tvá zkáza, Izraeli, že jsi proti mně, proti své pomoci.