Obrázky

Založil Jana, 2024-02-26 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 21:00Hanuman je něco jako Superman. Pohádková postavička pro malé děti.
Ale kdepak. Má podobný význam pro meditující, jako pro tebe lev, či drak. Nedělej to, že někomu bereš jeho vnímání a pochopení. Nejsi na tom jinak.

honzam

Bůh je tu, aby udržoval život na Zemi. Někdy musí jednat jako Ďábel a působit temně. Je to paradoxně dané jeho rolí ochránce života na planetě.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 21:08Ale kdepak. Má podobný význam pro meditující, jako pro tebe lev, či drak. Nedělej to, že někomu bereš jeho vnímání a pochopení. Nejsi na tom jinak.
Jsem Bůh.

honzam

Budu to opakovat pořád dokola. Bavíš se s panovačným zvířetem, které se považuje za Boha všech bytostí na planetě. Na tom nedokážeš nic změnit, můžeš mě jen přijmout takového, jaký jsem. Archoni existují, tady máš živý důkaz.

Pedrito

Já jsem Hanuman. A můj Bůh je Šrí Ráma a má Bohyně Šrí Sita.

honzam

Tady je k tomu nějaké zkreslené povídání.

https://magazin.gnosis.cz/podstata-archontu/

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-21 21:18Já jsem Hanuman. A můj Bůh je Šrí Ráma a má Bohyně Šrí Sita.
Konečně si můžeme normálně popovídat. Co dělají v Tvém srdci? Nejsou to náhodou hadí dvojčata?

Pedrito

V mém srdci je vilamba - malinká tečka. A tam sídlí můj Pán. On je pánem hadů.

honzam

Tak čistě teoreticky je zřejmě možné archona udělat i z lidoopa, když to jde z člověka. Proč máš lví ocas?

https://en.wikipedia.org/wiki/Hanuman

CitaceSome court officials, still upset, asked him for proof, and Hanuman tore open his chest, which had an image of Rama and Sita on his heart.

honzam

Hanuman je pohádkový, ale já jsem opravdický, takže poznám, co ta symbolika znamená.

Pedrito

Jaký mám ocas, takový mám, na svůj zrod jsem zapoměl. Můj pán je Ráma - on je Šiva.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 21:41Hanuman je pohádkový, ale já jsem opravdický, takže poznám, co ta symbolika znamená.

Jsem naprosto opravdový, nejsem mýtus. Jsem síla pingaly. Ale mé srdce je brahma nádí, tam je má rodina.

Pedrito

Dnes mám pudžu k Hanumanovi, zítra bude k Rudra.

honzam

Objektivně můžeš být karikaturou archona.

- božská dvojice v hrudníku
- hořící ocas
- proměna v kočku

Jenže to je na anděla moc málo. Co z Tebe dělá skutečného anděla?

Pedrito

Asi se nedorozumíme, já vnímám božstva v sobě. Jsem každým z nich.
Není to pravý obraz, jak to vnímáš. Sorry, ale není.