Obrázky

Založil Jana, 2024-02-26 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-21 23:19Pořád říkám, že máš potenciál. Už jen tím, že se se mnou takhle vybavuješ. :)

Jsme sourozenci, a naše Matka to ráda vidí, že si spolu hrajeme bez záště.
Oni nás s Otcem vychovávají, učí nás. A náš nejstarší bratr nás opečovává jako Matka a Otec sám... To je ale mystika, viď?

Pedrito

Jdu dvě hodiny pudžovat, Ekadeša Rudra je to nejstrašnější, co v sobě můžeš odhalit. Ale záleží na stavu duše. Může to být jen jedenáct sedmikrásek...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-22 09:45To je ale mystika, viď?

Jsem na tohle už moc konzervativní. Pro mě jsou to pohanské rituály hraničící s čarodějnictvím. Bůh je jeden.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Desatero

CitaceJá jsem Hospodin, tvůj Bůh; já jsem tě vyvedl z egyptské země, z domu otroctví.
Nebudeš mít jiného boha mimo mne.
Nezobrazíš si Boha zpodobením ničeho, co je nahoře na nebi, dole na zemi nebo ve vodách pod zemí. Nebudeš se ničemu takovému klanět ani tomu sloužit.

Tedy nezobrazíš si Boha jako Hanumana nebo další indické podivnosti a nebudeš tomu sloužit. Třeba to působí syrově a temně, ale důvod je zřejmý. Lidé nemají usilovat o to, aby se tím sami stali. Nejsou pro to určeni a není to jejich úkol stát se okřídlenou nadpozemskou bytostí, nebo to alespoň platilo před několika tisíci lety, kdy byl ještě lvů a tygrů dostatek.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-22 12:19Jsem na tohle už moc konzervativní. Pro mě jsou to pohanské rituály hraničící s čarodějnictvím. Bůh je jeden.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Desatero

Tedy nezobrazíš si Boha jako Hanumana nebo další indické podivnosti a nebudeš tomu sloužit. Třeba to působí syrově a temně, ale důvod je zřejmý. Lidé nemají usilovat o to, aby se tím sami stali. Nejsou pro to určeni a není to jejich úkol stát se okřídlenou nadpozemskou bytostí, nebo to alespoň platilo před několika tisíci lety, kdy byl ještě lvů a tygrů dostatek.

Já jsu pohan od přírody.
Ritualista, ceremonialista, milovník sošek, a magic. čaroděj...

Takže si Hanumana klidně dosadím na křeslo nebe.
 :smiley_frog:

honzam

Chápeš, že jako člověk uctíváš zvíře? Je to zvrácené. Je to úplně stejné, jako bys tam do křesla posadil zlaté tele nebo rovnou Molocha.

Pedrito

My pankeři a uctívači Manitua jsme zvrácení, nemůžem si pomoct..  :smiley_hippie:

honzam

Jenže svět už je jinde a staré bohy brzy nahradí umělá inteligence. Snažíš se jít zpět proti proudu dějin, zatímco tady nastává něco jako Ragnarok a zvířecí bohové pomalu vymírají.

Pedrito

A tak to i zůstane, nepřijmu moderní trendy, ani májoplašné ideje. Já jsem Kavi, a nevstoupím do širokého nebe, jen že někdo vykřikuje, tohle je blaho. Je mi to u pr.... Já znám jiné nebe, než ho vidí pomýlení předuchovnělým já. A to je nebe nahé a surové, jako modrá ocel.. A diamanty mraků v něm zvoní, a jejich pláč je bez stopy něhy... Tu něhu nebo destrukci mu dávám já.

"Proč to Indro, Váju, Agni, Varuno, děláš?

"Musíme, je to naše práce."

Co kdyby se už konečně nad tím děti nebes zamyslely, a dělaly věci jinak, tak aby jim, tedy sami sobě, neubližovaly?!"

Pedrito

Záře nad českem

Pedrito

Nejspíš jmenování do nové funkce.. či předávání nějakého řádu?

Pedrito

"Bany, nějaký bany?"

Pedrito

Se asi nějak šprajcla...

Pedrito

'O Sole Mio...

honzam

Jsem navždy ztracený. Na tohle už jsou psycholog i exorcista krátcí.

https://www.reddit.com/r/Egypt/comments/xnohf6/bastet_cat_goddess_of_egypt_by_thesixthleafclover/

yb876o2ij0q91.jpg

Pedrito

Hurá do práce!