Přání

Založil Zdeněk, 2024-03-14 18:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Jasan, řekni kolik jen si posledních přeješ ? :)

PS. Až na to bude vhodný čas, změním to v portal, a bude to úplně přehledné.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-05-27 07:53Nebude ti Honzame vadit, když vyhodím to vlákno, kde se bavíme o Janě T.?
Ne.

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2024-06-15 08:34Pedrito, měla bych prosím taky přání, pokud je to možné.

Mohly by být delší ty poslední příspěvky?

Dívám se, kdo co naposled napsal, a když odpovídám, tak se tam objeví moje nové příspěvky a ty spodnější, na které jsem se chtěla podívat a případně odpovědět, už jsou pryč. Potom je musím někde hledat a protože nemám dobrého pamatováka, tak nevím kde.  :smiley_pacman:

Tak zatím 25.. Je to od nuly asi až do nekonečna :D

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2024-06-15 11:59Tak zatím 25.. Je to od nuly asi až do nekonečna :D

Díky moc!   :smiley_groupdance:

Petra

Ahoj Pedrito,

je možné, aby bylo vidět, kdo je právě přítomen - hned na začátku otevření fora? Ukazuje se to teprve u jednotlivých vláken.
Nebo jsi to udělal úmyslně, aby to nebylo vidět hned od začátku?

Petra

P.S.
Prostě otevřu Posezeníčko a není vidět, jestli je právě někdo přítomen. Trochu podivný pocit - jsem tady sama nebo ne?

Pedrito

Pracuji, tak musím na přeskáčku. :-)

Jsou tři položky, u mě vlevo. Ale nevím jak se to komu zobrazuje. Jedna z nich ti ukáže, kdo je přítomen.

Pedrito

Zkus na všechno na obrazovce kliknout.

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-04 11:13Pracuji, tak musím na přeskáčku. :-)

Nemusíš, Pedrito. Práce má přednost a musíš se soustředit, aby ses nezranil.

To počká, až budeš mít čas a klid.  :)

Pedrito

A už víš, kde to je?  :)

Pedrito

Na mobilu je to tady. A na PC tuším taky na levé straně někde pod fory. Tři klikatelné symboly.
:)

Pedrito

Jo mimochodem, když se klikne na ten nadpis "Poslední příspěvky", ukážou se úplně všechny, jak jdou časově za sebou. :-)

Pedrito

Všechny symboly, nadpisy, jsou klikatelné, ale některé ukáží více jen přihlášeným, např. v statistikách...
:-)

Pedrito

Třeba i to "Ahoj" nad fory (nově "Diskuse") ukáže nepřečtené příspěvky.

Jo dám zas pod ten obrázek lavičky možnost vybrat si barvu stránky, to budou taková barevná kolečka. Třeba stavajicí barva někomu sedět nemusí.

On jde v pohodě změnit i celej vzhled a rozložení prvků. Motivů je na výběr dost. Ale tenhle se mi při výběru zalíbil, že je takovej neuniformní a má hodně možností úprav. Že právě není, jak většina fór. :)

Pedrito

Koukám, že další barvy jdou i přidat, či původní změnit, ale s tim si chce pohrát. :smiley_hockey:  :smiley_juggling: