Přání

Založil Zdeněk, 2024-03-14 18:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Zdeněk

Přál bych si Pedrito tu subdoménu, jak jsme o ní mluvili. Aby se jmenovala ,,argentina".

Děkuji. :)

Pedrito

Ok :) se k tý správě atd. dostanu až o víkendu. A chceš to na SMF nebo na něčem jiným?

Zdeněk

Co nejjednodušší to udělej. Jenom to potřebuju jako demonstraci, diskutuju na christýnském telegramu a to je nepřehlednej děs. Tak tam ty německé diskutující potřebuju přetáhnout na klasickou diskuzi.

Ale jestli je s tím je moc práce tak by možná stačilo jen založit nové téma...

Zdeněk

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 18:54Co nejjednodušší to udělej. Jenom to potřebuju jako demonstraci, diskutuju na christýnském telegramu a to je nepřehlednej děs. Tak tam ty německé diskutující potřebuju přetáhnout na klasickou diskuzi.

Jo je to blbost, já tady založím nové téma, plus dva další diskutující bych nasimuloval, jestli můžu.
Hm?

Zdeněk

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 19:09
Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 18:54Co nejjednodušší to udělej. Jenom to potřebuju jako demonstraci, diskutuju na christýnském telegramu a to je nepřehlednej děs. Tak tam ty německé diskutující potřebuju přetáhnout na klasickou diskuzi.

Jo je to blbost, já tady založím nové téma, plus dva další diskutující bych nasimuloval, jestli můžu.
Hm?
Teda asi mi ho musíš založit. Argentina.
Jenom dočasně.

Zdeněk

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 19:12

Hm?
Jenom dočasně.
Tak jsem si ho založil sám. Taky co si člověk neudělá tak to nemá.

Zdeněk

Tak jsem zaregistroval dva fiktivní uživatele Filip a Nikola Výborná. Tak mi je chvíli nemaž...

Pedrito

Seš moc hrrr :D Ještě si to rozmysli, jestli chceš teda vlastní web, nebo ti to stačí takhle tady. V tom případě by bylo asi lepší ti tu založit forum, ne? Jak jsou teď ty čryři, tak by k nim přibyla ta Argentina. A to by sis moderoval.

Zdeněk

Jo, takhle to stačí. Akorát mi to nemaž, chvíli.

Pokusím se tím ukecat i Moniku Kunovskou (ta co vyučuje pránu), aby taky přešla na klasické fórum (ona nutí užívat dokonce whatsup, kterej si při instalaci stáhne veškerý kontakty v telefonu).

Pedrito

Až dojdu z práce, tak ti tu založím forum, nebo subforum, abyste tam mohli psát víc témat v jednom celku. A uvidíš.

Zdeněk

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 19:18
Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-14 19:12

Hm?
Jenom dočasně.
Tak jsem si ho založil sám. Taky co si člověk neudělá tak to nemá.
Tak prej jsou spokojení s tím, co mají. :-)

Tak to smažu.

Zdeněk

Akorát mi nejdou smazat uživatelé Filip a Nikola Výborná. Což jsou moje nicky, tak je blbost, abych tu byl na třikrát.

Pedrito

Jo, smažu :)

Pedrito

Užiješ Zdenku to subfórum, nebo ne?

Pedrito

Mám změnit nějaké názvy fór, ubrat jich, přidat? Poraď. Kdyby sis chtěl pokecat v real time, mohu přidat chat.