Přání

Založil Zdeněk, 2024-03-14 18:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 10 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2024-03-17 22:21
Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:15Já bych si přál být jednou sežrán. Přijde mi to takové přirozené splynutí s koloběhem života.

V Tibetu takto pohřbívali - mrtvolu naporcovali a vystavili ji k sežrání supům či jiným dravcům, kteří o maso projevili zájem.
Zoroastriáni taky.

Wikipedie - Věže mlčení

honzam

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:15To nevím.

Já bych si přál být jednou sežrán. Přijde mi to takové přirozené splynutí s koloběhem života.
Jsem myslel zaživa. :)) Je to taková úchylka, do které úplně nevidím.

Miroslav

Tak to jeď na dovolenou na Slovensko. Tam teď začali řádit chránění lidožraví medvědi. Ti žerou oběti zaživa. Ne že by napřed úlovek zabili, prostě si postupně ukusují porce masa. Krokodýli a žraloci myslím to dělají také tak. 

honzam

Je to ve vztahu k tomu hadímu tělu ne fyzickému. Jako bych takhle měl být něčí potrava. Přesněji, až jednou už nebudu schopný rodit.

honzam

Pedrito, klidně tyhle moje běsy přesuň někam jinam, kde nebudou strašit. Případně je úplně smaž. Tohle patří do jistého temného vlákna na inspiruj.

Miroslav

To nejsou běsi, to je matka příroda...

honzam

Spíš lovecraftovský horor a opak vesmíru, o kterém mluví Krystýnka.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 23:08Spíš lovecraftovský horor a opak vesmíru, o kterém mluví Krystýnka.

No právě. Krystýnka kvůli své přehnané útlocitnosti je schopna žít jen v pohádkách.
Zajímavé je, proč ji Zdenda tak miluje a obdivuje.
A na druhé straně obdivuje ("chápe") mocichtivé diktátory. Jako nositele a zajišťovatele "pořádeku"

Hitler vtrhnul do Čech a udělal tady "pořádek" Putin vtrhl na Ukrajinu aby tam udělal "pořádek".. Před tím Brežněv do Československa aby tady udělal "pořádek" atd.

Zdeněk

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 19:09
Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-17 19:04Tedy předpokládám, že na starýho dědka není zvědavá.

:-)
Tyhle spirituální povznesené bytosti vnímají krásu na jemnější úrovni, než je fyzický vzhled.

To máš pravdu.

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2024-03-17 20:45To nejsou rezonance čtyřky ani šestky, to jsou rezonance brzlíku. :)

Brzlík je žláza s vnitřní sekrecí. Podle některých (Edgar Cayce) tyto žlázy tvoří čakry. Pak by brzlík byl čtyrka.

Zdeněk

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 21:12Už jsem viděl několik videí a řekl bych, že přes svou hadí omezenost vnímám, jak svítí a je vlastně jedno, co říká. To, co říká, hodně pečlivě hlídá, aby tím někoho z posluchačů neranila. U spousty otázek se malinko odkloní směrem, kde to vidí jako důležité. Že působí na svůj věk dětsky, nevnímám jako něco, co by devalvovalo její sdělení.

Lépe bych to nevyjádřil.

Zdeněk

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 21:53Tak už jsem to našel a je to trochu jinak.

Ve druhé části videa říká, že kdysi hodně hodně dávno zvířata nelovila jiná, a že na jiných planetách neloví. Nemluví o tom, že to pochytila od lidí. Spíš to vyznívá tak, že myslí před vznikem Země a života na ní nebo někde jinde ve vesmíru.

Díky za upřesnění.

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2024-03-18 00:00No právě. Krystýnka kvůli své přehnané útlocitnosti je schopna žít jen v pohádkách.
Zajímavé je, proč ji Zdenda tak miluje a obdivuje.
A na druhé straně obdivuje ("chápe") mocichtivé diktátory. Jako nositele a zajišťovatele "pořádeku"

Hitler vtrhnul do Čech a udělal tady "pořádek" Putin vtrhl na Ukrajinu aby tam udělal "pořádek".. Před tím Brežněv do Československa aby tady udělal "pořádek" atd.

Jenomže ty vidíš jen povrch.

To je jako by ses koukal na nějaký film. Ale abys viděl, jestli je ten film dobrý nebo špatný, tj. jestli odráží realitu nebo ji falšuje, musíš odhlédnout od toho filmu. Tj. musíš se opřít o něco, co není ten film.

Nu a to jsou vyšší čakry.

Co je důležité, je očím neviditelné.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:45Pedrito, klidně tyhle moje běsy přesuň někam jinam, kde nebudou strašit. Případně je úplně smaž. Tohle patří do jistého temného vlákna na inspiruj.

No já se přejed cmundy a usnul...

Pedrito

Hele, ať tu každej píše jak cítí, za sebe, ze sebe.. Neshody nevadí, jsou kontrastem... :)
Řek bych, že se tu sešly duše, co se dokážou respektovat, což neznamená nutně se vším souhlasit.