Rány osudu

Založil Pedrito, 2024-03-17 19:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Jako je to hrůza, zlomila se mi obracečka, a teď i štětka na hajzlík...

Pedrito

A ráno jsem málem přejel kachnu. Páč nenosí odrazky! Když už jde na procházku na cykláč... A ona si rozhořcěně zakváká, a lehkým krokem jen tak zvolna odejde. A já zajel do trávy a měl co dělat abych se nevykoupal... To bych byl zvědav, zda by mě vylovily a daly první pomoc...

Paradoxy

Jaj, to jsou rány :). Kdysi na střední jsem jezdila asi 3 km na kole na vlak a jednou v zimě mi to ujelo na ledu, byl to dobrej držkopád, zadek mě bolel ještě týden :).

Když jsi u těch ran osudu, musím se smát co se mi pořád děje, ale zatím to ve zdraví přežívám. V březnu ty zloději, co mi bouchli auto a pak jsem se dvě hodiny hádala s policajtem, že si fakt umím zabrzdit ručku :D, v dubnu nám hořelo v komínu a v květnu svatba- to bylo krásné. No a přelom května června ty šílenosti v práci, to jsem ale chvilkama měla snad i infarktový stavy. Je teda fakt, že mě šílený výkyvy provázej dlouhodobě, vlastně odjaktěživa. Mám to pestrý :D

Pedrito

Mě se dějou takový srandovní pitominy. Asi jen jedna autonehoda kdysi dávno, ta úsměvná teda nebyla. I když jsem taky, jako Petra, vyváz bez zranění. Ale bylo nás v autě víc... No nakonec se stal zázrak. Všichni díky včasné pomoci přežili. :)

Paradoxy

Je fajn, že se ti dějou jen srandičky  :) . Autonehody se mi naštěstí vyhýbají a doufám, že to tak bude i dál.

Pedrito

No od tý doby, už je to tak třicet let, když mě někdo veze autem, ta vzpomínka se ozve... Páč sám řidič nejsem, nemám k autům patřičný vztah. Já bourám jen koloběžkou :D ale už jsem se to asi naučil, už dlouho nic. :-)

Paradoxy

Je super, že už to na kolobrndě dáváš :) Já řidič jsem, ale nerada jezdím kde to neznám.

Pedrito

"Jo řidič, ten tvrdej chleba má, ví co je motor, brzda, plyn... "

Vždy dojeď dobře.. a včas. :)

Naposled mě málem dostal šnek, co se mi vyjevil po odpolední na cykláči, byl opravdu velkej a stín od světla ho ještě zveličil, jel jsem přímo na něj, a v tý sekundě, co jsem ho zaregistroval, jsem automaticky strhnul řidítka... a skončil ve křoví.. Ale jen mě tak lehce obejmulo. Tak jsem vycouval za šnekem, a říkám, ty vole! No ale vím, že on za to nemoh, a já taky ne. :-)

Paradoxy

To se mi stalo kdysi s kámoškou, že jsme jely v noci asi z diska na kole a přes silnici migrovala hromada malých žab. Chvíli trvalo, než nám to došlo. Bylo jich tolik, že se jim nedalo vyhnout.

Pedrito

Nojo, žáby...  :smiley_frog:

Mě teď se zcvoknul displej na founu. Už několik milimetrů, než se ho dotknu, jat se dotknout písmenka, se zmáčkne nejen ono, ale i ta okolo...
A to mám asi 14 dní po záruce.
Jedu na slezinu, tak tam na něj schválně dám někomu sáhnout. Jestli to není těma mejma pazourama... Páč je to divný.

Paradoxy

Jsem zvědavá, čím to je, třeba tam bude někdo šikovný, kdo to dá dokupy🙂

Pedrito

Je to dobrý, mobil je blbý.  :)

Paradoxy

No jo, to je v poslední době normální, že elektronika odejde po záruce, nedávno mi takhle odešla pračka. Je teda fakt, že toho vyprala hromady, s dětma to jinak nejde :)

Pedrito

No ale asi mi to tam někdo odčaroval, ode dnes ráno už fakčí jak má. :D

Paradoxy

To je skvělá zpráva :) odpadla ti starost.