Rány osudu

Založil Pedrito, 2024-03-17 19:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Pedro zlatej, ona je prostě hloupá a namyšlená. Vůbec jí nedochází, že to s ní ostatní vlastně myslí dobře. Neví co je sebezkoumání. Já nemám potřebu se s takovýma lidma bavit, ať se s ní baví začátečníci, vrána k vráně.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-07-02 21:42
Citace od: Paradoxy kdy 2024-07-02 21:35Uvidíš sám časem. Pít můžeš třeba i vědění ...
K tomuhle angličtinu ani nepotřebuješ. Stačí obrázky. Tzv. "kabelky bohů" jsou starověkým symbolickým zobrazením hadích hlav na koncích ocasů. Pomocí nich pijeme jako upíři.

https://forum.davidicke.com/index.php?/topic/29763-mysterious-handbags/page/2/
Mě na těch obrázcích přijde, že to má pod kontrolou člověk, drží dva hady za hlavu....

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-07-03 16:56Pedro zlatej, ona je prostě hloupá a namyšlená. Vůbec jí nedochází, že to s ní ostatní vlastně myslí dobře. Neví co je sebezkoumání. Já nemám potřebu se s takovýma lidma bavit, ať se s ní baví začátečníci, vrána k vráně.

Mě to nevadí se s ní bavit, a nepodceňuj ji, ona je hodně chytrá... Řek bych že by mě možná i porazila v šachách. Jediná Petra, Miroslav, a i ten Vostál s ní májí furt slovo... I když ho obrátí proti nim. Jdou prostě neúnavní bojovníci proti umělosti.

Pedrito

V šachu by ně mě 99 procent porazila i Petra. Šachy - to je meditace v akci. ;-)

Pedrito

Neberu to jako Fisherovo všechno. Nevěřím že by ho někdo moh porazit. Ale on to myslím zabalil, ztratilo to proněj smysl. Porazil hru samou...

Paradoxy

Napsala jsem hloupá, ale to neznamená, že v něčem jiném nemůže být inteligentní. Každý z nás je nějak vybarvený. Abych to uvedla na pravou míru, myslím tím hloupá v duchovnosti, nedá si říct a nedá si říct. Nevím, proč s ní ostatní ztrácí čas, když o jejich pomoc nestojí.

Paradoxy

K čemu je intelekt, když není správně používán? K čemu jsou city, když nejsou správně používány? A rozum?
Nejde o to, kdo co zná, ale jak s tím nakládá.

Pedrito

Ono je vždy nejlepší se sejít u ohně a kytaře.

Pedrito

S Honzamem musím imaginovat... Ale asi bych tu partii taky prohrál.

Je někdo s tou láskou zahrát si se mnou šachy?

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-03 17:57Ono je vždy nejlepší se sejít u ohně a kytaře.
Souhlas :)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-03 18:01S Honzamem musím imaginovat... Ale asi bych tu partii taky prohrál.

Je někdo s tou láskou zahrát si se mnou šachy?
Já šachy neumím, ale dámu nebo karty bych dala.

Pedrito

Já vím že je Petra umí excelentně. Ono je to o logické obrazotvornosti. A s tím se člověk prostě narodí. Někomu můžeš vysvětlovat, jak se táhne s kterou figurou, a nepochopí to. Ale třeba dokonale chápe malbu, a maluje jako by nic...

můžem to udělat takhle.

Že po každým tahu ukážu šacovnici.

Joj, Dáma Paradoxy, týjo, tu už jsem nehrál ani nepamatuju.

Paradoxy

Jsem zvědavá, kdo si s tebou zahraje, šachy jsem nikdy nehrála, i když možná někdy na základce na prvním stupni.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-07-03 17:53K čemu je intelekt, když není správně používán? K čemu jsou city, když nejsou správně používány? A rozum?

Není to o správnosti toho či onoho, z toho je "metoda" ale musí mít i "konečnou složku" - bez metody.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-03 19:30
Citace od: Paradoxy kdy 2024-07-03 17:53K čemu je intelekt, když není správně používán? K čemu jsou city, když nejsou správně používány? A rozum?

Není to o správnosti toho či onoho, z toho je "metoda" ale musí mít i "konečnou složku" - bez metody.

Tu správnost toho člověk pozná i bez metody. O metodách nic nevím