3z21

Založil honzam, 2024-04-01 17:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Ok, tak abys měl představu, tohle je top systém. Za čtyři měsíce dal tři trojce, šestnáct dvojic, a mnoho jednic - což už za jedno je v trojce vratka vkladu. :-)
Nevím jestli jde někde vyštrachat tak stará historie. Ale jejím dopisováním bychom zjistili, zda ten trend bude pokračovat...

Pedrito

Tady to zobrazuje zisk. :)

Pedrito

No ta komprese obrázku to zněčitelnila, 13520kč čistej zisk dal ten systém za 120 tahů. Tak žádná renta to není. Ale jde o loterii žejo, takže za mě dobrý.

honzam

Můj vlastní systém pro 3 z 21 už se začíná formovat. Teď ho testuju a brzy ukážu podrobné výsledky analýzy.

honzam

2. 4. 2024 15:00

1, 4, 6

2. 4. 2024 18:00

9, 13, 16

konto -150 Kč

honzam

Když je MaxHitPro tak starý, mohl by běhat v Linuxu pod Wine.

Pedrito

Jojo, jsou tam k mání i starší verze. Zkoušel jsem všechny, ta devítková má něco navíc a něco namíň. Má ty systémy trochu zjednodušené, Taylor říká optimalizované, a má třeba i možnost po testu upravovat počty tahů a přidání dalších skoupků, a vyspělejší kombinování jednotlivých systémů... Ale nedává lepší výsledky. Než ta pětková, co mám 5.05.09. a hlavně k ní mám licenci :-) U té devítkové to jde obejít a navolit si tam loterie ve free modu (přepsat přednastavené). Ale jsou tam jistá omezení. A licenci už na to nekoupíš.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-04-02 19:49Když je MaxHitPro tak starý, mohl by běhat v Linuxu pod Wine.

Mě Wine na Raspberry nefakčí, taky mě to napadlo. Asi mu nějak nešmakujou ty Armové instrukce

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2024-04-02 19:55Jojo, jsou tam k mání i starší verze. Zkoušel jsem všechny, ta devítková má něco navíc a něco namíň. Má ty systémy trochu zjednodušené, Taylor říká optimalizované, a má třeba i možnost po testu upravovat počty tahů a přidání dalších skoupků, a vyspělejší kombinování jednotlivých systémů... Ale nedává lepší výsledky. Než ta pětková, co mám 5.05.09. a hlavně k ní mám licenci :-) U té devítkové to jde obejít a navolit si tam loterie ve free modu (přepsat přednastavené). Ale jsou tam jistá omezení. A licenci už na to nekoupíš.
PS. Šlo to kdysi stáhnout i z toho Waybacku.
Jestli máš zájem, tak by to asi šlo poslat emailem. Softwar jsem teda ještě neposílal, ale asi by to jít mělo. :-)

honzam

Díky za nabídku, ale mě baví si to počítat sám a vymýšlet algoritmy.
Tady je první přehled nejlepších a nejhorších kombinací čísel od 1. 7. 2023 do 2. 4. 2024.

3_modely.png

honzam

Nejlepší trojčíslí (9, 11, 21) přesně vyšlo včera!  :smilie_happy_clapping: 

honzam

Bez dubna a posledních tří losování 1. 7. 2023 do 31. 3. 2024.

3_modely_bez_dubna.png

Je to tam i bez pondělního losování. :yahoo:

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-04-02 22:03Díky za nabídku, ale mě baví si to počítat sám a vymýšlet algoritmy.
Tady je první přehled nejlepších a nejhorších kombinací čísel od 1. 7. 2023 do 2. 4. 2024.

3_modely.png

Dobrý! Mě to bavit vymejšlet přestalo, když jsem se seznámil s tím Maxíkem. Páč líp bych to prostě nevymyslel.  :) Jako šlo by ještě aplikovat nějakou metodu, zrychlit procesy na nový stroje... ale je to geniální i tak, jak to je.

Tady je kousek statistiky čísel za to testované období.

Pedrito

On počítá jen s 200 tahy dozadu, a maximálně 120 testuje.