Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Moc si vážím, že ty lev a trochu tygr, a trochu mainská mývalí.., tu předeš.

Duše ochočené šelmy.

honzam

Budu se snažit pokračovat. S tou ochočeností si nejsem jistý, jde za mnou destrukce. :-\

Pedrito

Opravdu jsi už něco zdevaastoval? Znám jeden destruktivní bandhan.. To je zapsání jména do Adžni, a práce pozorností, kroužení. Ale i když je to jen světlo proti konkrétnímu zlu... Musí se s tím velmi opatrně, a ta adžňa musí být čistá.. jinak to šlehne jogiho. Je mnoho bandhanů, od ochrany  vlastního těla, aury, až po sahasráru... Včetně třeba rakša bandhanu. Což je  sloučení muže a ženy, v naprostém jejich odevzdání se sobě. A je to vyjádřeno rituálem. :-)

honzam

Přehradu a domeček. :-[

Pedrito

Každý den je nový.

honzam

Dál jsem zdevastoval Monkovu dolinu a zmasakroval tam pár turistů.

biblenet.cz, Ozeáš 13

Citace1 Kdykoli Efrajim promluvil, nastalo zděšení, byl vznešený v Izraeli, ale provinil se Baalem a propadl smrti.
2 A přesto hřeší dál, odlévají si modly, modlářské stvůry ze stříbra podle svých nápadů. Všechno je to jen výrobek řemeslníků. O těch modlách říkají: ,,Ti, kdo obětují, ať líbají býčky."
3 Proto budou jak jitřní obláček, jako rosa, která hned po ránu mizí, jako plevy, jež vichr odvane z humna, jako kouř z dymníku.
4 Ale já jsem Hospodin, tvůj Bůh, už z egyptské země. Nepoznal jsi Boha kromě mne; mimo mne jiného zachránce není.
5 Já jsem tě poznal na poušti, ve vyprahlé zemi.
6 Měli pastvy do sytosti. Nasytili se a jejich srdce zpyšnělo, zapomněli na mě.
7 Budu na ně jako mladý lev, budu číhat u cesty jak levhart,
8 střetnu se s nimi jako medvědice zbavená mláďat. Hruď až k srdci jim roztrhám, sežeru je tam jako lvice; polní zvěř je rozsápe.
9 Je to tvá zkáza, Izraeli, že jsi proti mně, proti své pomoci.

Tohle je strašlivý Hospodin popisující sám sebe jako žárlivou řádící zvířecí šelmu.

Pedrito

Nojo, je to hustý... Starý zákon není kniha na poklidné večery. A navíc se furt vine kolem Izraele a tam tak nějak. Nejspíš byla určena tamnímu lidu. Jako třeba Gíta Indii. Atp. A taky, už ranná církev ty svitky začla cenzurovat. Možná že je to nejvydávanější kniha na světě, ale taky nejcenzurovanější. Církev ochutnala moc, a bedlivě kontrolovala, co tam nechat a co odstranit. Viz některá evangelia... Ale ani jejich pravověrnost už se nikdo nedozví. Církev chtěla ovládnout svět, pravda pro ni nic neznamenala. Politika.

honzam

https://www.lampa.cz/buddhtexty/metta_sutta.html

CitaceTak jako matka svým vlastním životem
chrání své dítě, své jediné dítě,
právě v tak nezměrném srdci
měl by každý chovat všechny živé tvory
a vyzařovat laskavost do celého světa:

Ať se šíří vzhůru k nebesům
a dolů do hlubin,
do všech stran a mimo jakékoli meze.

honzam

Tak to dnes konečně všichni mohli vidět. Bohužel prakticky nikdo na světě neví, co to vlastně viděl a o čem to bylo.

To je tak šílený. ;D

https://www.idnes.cz/oh/pariz-2024/olympiada-pariz-slavnostni-zakonceni-stream.A240811_091636_olympiada-paris-2024_pls

honzam

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/olympijske-hry/pariz-2024/zive-slavnostni-zakonceni-her-v-parizi/66b9006161d8d47534b39ec5

Dostupnost videa skončí: 18.08.2024 20:50

V 1:57:45 do konce záznamu začíná "Umělecká slavnostní část" doplněná českým komentářem (M. Dusík). Stojí za to si to poslechnout.

1:57:00 ... "Mimozemšťané snad nebudou mít pocit, že jsme měkcí a chutní."

Konec šediváckého reje na planetě Zemi je v 1:29:10. Představení je dotažené až tak, že v šedivácích svítí děti.

---------------

Pán Bůh s námi a zlý pryč.

Pedrito

Poslední dobou ti moc nerozumím. :-)
Co se týče tvýho ďábelství, vidím to Blakeovsky, neb ho mám rád, a hodně mi řek.
Snoubení nebe a pekla.
To není pro katolicky založené. Není to ani úlet do nebes ani do podzemí.
V tom Mrtvym muži, to trošku šlo vidět, na rozhraní.

honzam

Jednoduše řečeno to tak je. Mele se to ve mně. Je to ještě horší, když pak vidím, jak ten fenomén někdo posměšně předhodí celému světu, aby neinformované věřící lidi pobouřil a naštval. Jinak je to pořád ta stará písnička a měním se v božskou kočku povýšenou nad ostatní. V lidském těle s lidskou myslí je to někdy vydaný koktejl roztomilé zvrácenosti, obzvlášť v mužském společně s těhotenstvím.

Mám obavy, jak snadno je tohle zneužitelné k manipulaci s myšlením lidí. Klidně se může objevit nějaký mocný člověk nebo skupina, která to kočičí nebe překroutí pro své potřeby, prohlásí se za boha nebo bohy a budou blbnout lidi.

honzam

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/dominik-duka-kardinal-olympiada-pariz-berlin-nacismus.A240813_083129_domaci_tty

CitaceZneužili sportovce, tvrdí Duka. Hry v Paříži přirovnal k nacistickému Berlínu

Podle kardinála Dominika Duky vznikl trojlístek olympiád, které zneužily sportovce k ideologii. Pařížské hry přirovnal k těm nacistickým, které se uskutečnily v roce 1936 v Berlíně, a k moskevským hrám z roku 1980. Ve svém příspěvku šířil dezinformace také o alžírské boxerce Imán Chalífové a o údajném vyobrazení obrazu Poslední večeře během zahajovacího ceremoniálu her.

,,Co říci? Jak proběhla olympiáda? Mnozí mě předešli. Vytvořil se trojlístek olympiád 1936 - Berlín, 1980 - Moskva a nyní Paříž 2024. Olympiáda nastolila mír. Proto zmíněné tři olympiády odporují těmto zásadám. Sportovci byli zneužiti k jiným cílům: k nacismu, komunismu a k novým ideologiím, které nám vlastně říkají, že neexistuje lidská identita. Z toho důvodu také ale neexistuje právo a neexistuje ani potřeba míru a přátelství," napsal kardinál na svém blogu a síti X.

...

honzam

Prozatím konec fantazií o archonech.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2024-08-13 21:18https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/dominik-duka-kardinal-olympiada-pariz-berlin-nacismus.A240813_083129_domaci_tty

Nejlepší by bylo olympijské hry zrušit a nebo je pořádat v původních lůasických olympyjských disciplínách zase v Řecku a to bez těch všech nezávodících členů výprav.
Vrátit sport ke sportování a zdraví těla.