Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Jenže to by pak znamenalo diskriminaci spousty populárních sportů.

Miroslav

Vůbec ne. Olympyjské hry by byly taková památkově chráněná zaležitost z dob starého Řecka, stejně jako jsou v Řecku i jiné památky z té doby.
Závodí se na mistrovstvích v dané disciplíně - třeba i ve skoku přes potok nebo běh s kočárkem. Ale nabyla by to taková marnotratná a často zpolitizovaná šou, která se smyslem sportu už nemá moc společného.

Pedrito

Potom už to byla šaškárna,..  Ne proto, že by kdo ukázal talent, ... ale pro ten byznys..

Pedrito

Pro mě jako časně plešatýho je nadšením vidět hustý háro. Vlasy jsou krásný.

My plešatý máničky obdivujeme vlasy.

Pedrito

Znáš travex?

Pedrito

To byl prostředek na plevel. Jenže měl dobrý vzorec. Stačilo přidat cukr a dynamit hadr...

A to jsem prý propadal z chemie...

honzam

Já nepropadal, jen v ní plaval. Ve výbušninách se nevyznám. Jednou jsem u chemika v bytě viděl lahvičku s cyankáli. Říkal, na kolik by to stačilo lidí, ale už si to nepamatuji. Bylo to hodně.

Pedrito

Vrz.
Skříp.

Čtvereček honí kolečko
jsem vyjevené děcko
v sedmym nebi
svatého assembleru.

Jsem anděl strážný
této jedné z nekonečných chvil
jiskérky v popelavém času.

Dechem zní nostalgie
co od mala
mou trasu klestí.

Máte v ní čestnou vůni
pane Sinclair.

Bzzz.
Píp.

honzam

:)

honzam

Já vím, že té pohádce o duchovně povznesených kočkách vládnoucích světu nikdo nevěří. Taky bych nevěřil.

Pedrito

To je zajímavá moura... Tuhle kombinaci tmavých uší a ocasu jsem ještě neviděl...

Miroslav

Asi jsme něco duchům provedli, co, Honzame. Máš nějaké zprávy shůry?

to je trest za naše hříchy, že jsme hlasovali pro jméno toho letadla, protože to na radaru ještě nikdo nikdy neviděl že by déšť takhle kopíroval státní hranice

Pedrito

Tehdy o těch minulých velkých povodních jsme byli zrovna na semináři někde na kopci, tam jak to bylo nejhorší. Názvy místa mi vypadly, někde u Olomouce tuším. V nějakým hotýlku. A nějak jsme to v tom tanci a písních moc nevnímali. Ale chtěl jsem se jít projít, tak vyjdu ven, a čumim. Jak kolem teče voda dolů na vesnici... Druhý den jsme šli pomáhat vesničanům, byla to spoušť hrozná.

Paradoxy

Tak proto se mi zdálo o krokodýlech? Povodně? Já s rodinou máme velké štěstí, naše vesnice má pod vodou sem tam zahradu, jinak dobrý...

Pedrito

O krokodýlech? Co symbolizuje takovej krokodýl? Když vypustíme tedy Dandýho... Je to trpělivost, číhání na potravu, a nekompromisnost... :-)

Vzpoměl jsem si na jednu písničku, zkusím najít.

Jinak mě se zdá často o medvědech, co mě pronásledujou... A já jim vždy uteču na takovou horu a odletím...