malé "já"

Založil Petra, 2024-07-04 08:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-15 18:57Když se teď mé velké lví Já nažralo, můžu se válet a až mi vytráví, opět vyrazím na lov komplimentů.
Ty seš lev salónu, přiznej se :) .

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-12-15 19:01Bohyně je, uf uf, Niškala - Bez území. Ale je taky Sundarí - Krásná. Tisíc jmen bych tu moh psát. .. Všemi ona je. :)
A co kdyby se Honza těch božích jmen přejedl, co pak? :)

Pedrito

Ťím se může přejíst jen to já. Je to mysterium. Tomu rozumět je jako chápat vesmír v kapce rosy. On tam je, ale čék vidí jen odraz. Jak to uďá by neviděl ten odraz a viděl kapku skrz na skrz?

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-12-15 19:19Ťím se může přejíst jen to já. Je to mysterium. Tomu rozumět je jako chápat vesmír v kapce rosy. On tam je, ale čék vidí jen odraz. Jak to uďá by neviděl ten odraz a viděl kapku skrz na skrz?
Však mluvím o Honzovo já, ne o mysteriu :)

Pedrito

Nojo furt.. On ti to Honzovo mysterium dá Honza jako ukulébavku. Uvidíš ;)

Paradoxy

Víc nám k tomu řekne Honza, to máš pravdu, my o něm bez něj :)

Pedrito

Leda se na nás krásně vyprdne, pač je to pro něj dost těžký, jak ocelový běžky... Takže já bych ho neškádlil, což dělám, ale nemyslím to zle. To má za to, že taky škádlí... Já jsem nevinej! To říkal jeden v tom arestu, jak tam byl zavřenej Švejk.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-12-15 19:41Leda se na nás krásně vyprdne, pač je to pro něj dost těžký, jak ocelový běžky... Takže já bych ho neškádlil, což dělám, ale nemyslím to zle. To má za to, že taky škádlí... Já jsem nevinej! To říkal jeden v tom arestu, jak tam byl zavřenej Švejk.
Nemám cestu s Váma společnou moc dlouho a tak nevím. Vy se znáte o dost dýl...Kdybych někoho z Vás škádlila moc, tak mi to dejte vědět :)

Pedrito

Honzam má výhodu, ale nevím jakou má paměť, neb pro samého mě to bylo dost flustrující zjištění, že asi jako jediného si ho z JZ nepamatuji, A to si tam fakt pamatuji i řádky mezi všemi... Které dnes vynést, nikoho bych nepotěšil. Ani asi sebe. Takže raděj piánko  :smiley_piano:

Pedrito

Já ho prvně zaregistroval na VP, kam mi Miroslav, pač jsem ho tenkrát štval, nabídl svou registraci. Taky divé období. Do Miroslava šili všichni, komplet, a všichni byli zvědavý, jak mu to navrácenej Pedro nandá... Ale bylo to jako klouzat z hor.. Jeden příspěvek si pamatuju, kdy jsem byl tak drsnej, že Miroslav ustoupil... A to mě zlomilo... Poznal jsem svůj vlastní přelud, vystylizovanou představu ostatních, kterou jsem nakukán řešil. A řek bych že pro pár lidí v éteru furt visí...

Paradoxy

Jo vývoj nezastavíš, ani na netových diskuzích :) .

Pedrito

Tady vidíš, jak funguje ta internetová "kolektivita", to není sangha, a nikdy nebude, to je max hra na sanghu. Tam jste spolu, dotýkáte se, masážujete čakry, negativa i pozitiva nejsou tabu, jsou vyjevena neb je záměr s nimi zatočit. A lidi jsou tomu přítomni rádi, odevzdává se to... Všimni si, že na netu, kde není přímej styk, lidi zvolí svůj cíl, jako už dosažený, a v tomto snu se to odvíjí. "Už to prostě je, jsi", protože kapacita to řekla... Není se co divit, že s takto manipulovanou kapacitou si Vostál utírá prdel... :smiley_piano:

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-12-15 20:47Tady vidíš, jak funguje ta internetová "kolektivita", to není sangha, a nikdy nebude, to je max hra na sanghu. Tam jste spolu, dotýkáte se, masážujete čakry, negativa i pozitiva nejsou tabu, jsou vyjevena neb je záměr s nimi zatočit. A lidi jsou tomu přítomni rádi, odevzdává se to... Všimni si, že na netu, kde není přímej styk, lidi zvolí svůj cíl, jako už dosažený, a v tomto snu se to odvíjí. "Už to prostě je, jsi", protože kapacita to řekla... Není se co divit, že s takto manipulovanou kapacitou si Vostál utírá prdel... :smiley_piano:
Jo, schováváme se za monitor a tím si můžeme hrát na něco, co nejsme. Jenže pro mě je nejdůležitější upřímnost. Možná to dělám blbě a ty víš, že jednu chvíli jsem ulítla...ale radši blbě dělaná přímost než faleš.

Pedrito

Nemusíme, a myslím že to tu neděláme, prostě posezeníčko, kde jsem měl na paměti i tu volnost, o které mi vyprávěla kamarádka svých dětí... Ona si vzala neuvěřitelného chlapíka, co se jmenuje Radžan (Král) a ona je Petra, co jsme ji říkali Mája... A jak k tomu došlo? Se ani neptej... :)

Pedrito

.. Spáleno... (poslednií příspěvek o vzniku posezeníčka). Nebudem to sem tahat.

:)