malé "já"

Založil Petra, 2024-07-04 08:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Dnes na mě padla únava asi z vedra, nebo nevím. To je tak krásný uvolnění bez myšlenek... :)

Pedrito

Bez myšlenek, čisto pusto. Ale bacha na intuitivní myšlenky, abys je nezařadila do těch prsk-prsk...

Paradoxy

Ještě jednou? Asi si sedím na vedení.

Pedrito

"Intuitivní myšlenky" Inspirace - verše - bez sedla a bičíku. Tóny velké symfonie, jejich akordy...

A pak jsou tu ty spjaté, co vytyčují osobu. Samej skříp.

Pedrito

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-08-11 16:16Ještě jednou? Asi si sedím na vedení.
No mě se to někdy krásně stane. Jsem celej skoro na placku, jemně tak divnej, že se mě kolega ptá, "co ti je, seš ňákej divnej."
A to výš, zamyslel jsem se... On je ateista, a ze všeho duchovního zuří.

Paradoxy

Už ti rozumím :). Když mám tohle inspirativní, tak si lidi většinou myslí, že jsem naštvaná :D

Pedrito

No, záleží jak přitom vypadáš. ;D

Pedrito

Mám neuvěřitelný zkasky, kamarád meditoval na Hanumana, já to nevěděl, a já přišel do meditační místnosti, a vidím fakt Hanumana, prostě vypadal v ten moment jak opičí muž, jeho obličej byl jinej, s prvky Hanumana, tedy opičími. Nojo. Tak jsem přised, a pak mu to říkal, a jen řek, gut gut...

Paradoxy

Vzpomínám si, jak mě jednou muž s kamarádem naštvali. Bylo to v práci, byli venku na pláče dobrejch dvacet třicet metrů ode mě a normálně to na mě zdálky poznali a zdrhali :D prej se mě báli

Pedrito

Že by něco jak Siréna? Na to měl Kafka trik.
Já to znám vlastně jen od něj. Nevím jak to bylo v originále. Ta Kafkova verze měla vtip. :)

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-11 18:01Mám neuvěřitelný zkasky, kamarád meditoval na Hanumana, já to nevěděl, a já přišel do meditační místnosti, a vidím fakt Hanumana, prostě vypadal v ten moment jak opičí muž, jeho obličej byl jinej, s prvky Hanumana, tedy opičími. Nojo. Tak jsem přised, a pak mu to říkal, a jen řek, gut gut...

To jsme takhle na štědrý den seděli se ženou a přáteli na mši v kostele. Tak jsem si tam meditoval, dost od podlahy, žena se na mne podívala a zděsila se. Řekla že vypadám jako můj otec čtrnáct dní po smrti  :)
Tak od té doby už to reději nepřeháním.

Paradoxy

Ses promeditoval do umrlčí podoby :D

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2024-08-11 20:04
Citace od: Pedrito kdy 2024-08-11 18:01Mám neuvěřitelný zkasky, kamarád meditoval na Hanumana, já to nevěděl, a já přišel do meditační místnosti, a vidím fakt Hanumana, prostě vypadal v ten moment jak opičí muž, jeho obličej byl jinej, s prvky Hanumana, tedy opičími. Nojo. Tak jsem přised, a pak mu to říkal, a jen řek, gut gut...

To jsme takhle na štědrý den seděli se ženou a přáteli na mši v kostele. Tak jsem si tam meditoval, dost od podlahy, žena se na mne podívala a zděsila se. Řekla že vypadám jako můj otec čtrnáct dní po smrti  :)
Tak od té doby už to reději nepřeháním.
Nojo, všeho s mírou :)

Pedrito