MATRIX

Založil Paradoxy, 2024-08-26 19:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Nedávno se mému známému stalo, že si telefonicky zval případné budoucí pracovníky na pohovor a hned na to se mu tyto osoby nabízely jako návrhy na přátelství na fb. To bych ještě chápala, že má nějak spárovaný mobil s fb.

Ale teď se stalo něco nevysvětlitelného. Včera jsme škubali kachny ruční škubačkou. Nikdo to nikde na netu nehledal a dnes se nám ty škubačky zobrazují na fb, je to fakt děsivý.

Pedrito

To nic není. Řek jsem přítelkyni že je Sundarí.

A ona má Mistra. Jako vždy za ním jela půl světa. Naprosto odvážná bytost, nevidící zítřek. Vyjímečná.

A požádala Mistra o jméno.

znělo:

"Sundarí"

Pedrito

Sundarí - Krásná.

Pedrito

Nikdy nezmeškaný autobus...

Jak to, že lážo plážo jdem na bus, pozdě. Ale on nám nikdy neujel?

Tohle už zní kouzelnicky. Ale jdu zaplatit cestu. A prašule nikde, no jiná bunda... A fouk vítr a na stehno se mi připlácla stovka... Koukám, čí by mohla být, ale v blízku nikde nikdo...

Pedrito

A ta matrona mi bude vysvětlovat, že bůh se stará... Ale protože trnu v iluzi oddělenosti, tak neslyším, jak promlouvá skrz ni ve jménu všech probuzených...

Teď už nebudu janoněžný.

Paradoxy

Dějí se ti hezké zázraky :) . Mě ta škubačka docela vyděsila, zajímalo by mě, kde si facebook stáhnul, že bysme o ní mohli mít zájem.

Pedrito

Tyhle "zázraky", tedy aniž by se člověk nějako angažoval, dělá Šakti.

Je takový "cvičení" na ukotvení pozornosti v sahasráře.

Tehdy se nějakej takovej "zázrak" semtam přihodí.

:-)

Pedrito

No, on se zázrak děje nepřetržitě. Bytí samo.
Jenže se to stalo tak samozřejmé, že si člověk sotva všimne. :-)

Paradoxy

To máš pravdu :) . Je ale fakt, že jsem toto vlákno založila s tím, že na síti funguje umělá inteligence, která vyhledává naše zájmy a podle toho nám podsouvá třeba věci k prodeji. Což bych ještě chápala. Ale pokud jsme nikde s mužem nic nezadávali, nezmiňovali ani nic jiného, znamenalo by to, že mobil je schopný odposlouchávat a vyhodnocovat, i když ho zrovna nepoužíváme.

Pedrito

Kdoví... Nějaký čínský značky prý jsou v tom v podezření, že sledujou. Nebo to může dělat nějakej reklamní malware.
Ale třeba je to jen prostě zázračná shoda. :)

Paradoxy

Budu ty shody sledovat a uvidíme :)