Ach ty ženy...

Založil Miroslav, 2024-07-10 21:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

Kde nebylo žen, pobyl jsem nejvíce den...

Pedrito

Hmm, ty jedou :smiley_shock:

Ale nevím jestli bych s nima vydržel den.

Miroslav

Četl jsem jeden rozhovor - adept se ptá Buddhy:
Pane, jak se máme chovat k ženám?
...Nedívat se na ně.
A co máme dělat, když už jsme se na ně podívali?
...Nemluvit na ně.
A co máme dělat, když už jsme na něpromluvili?
...Vybavit se tou největší obezřetností.

:) 

Paradoxy

Miroslav

Pedrito

Bůh nestvořil ženu z mužovy hlavy, aby mu poroučela, ani z jeho nohou, aby byla jeho otrokyní, nýbrž z jeho boku, aby byla blízká jeho srdci.
-Talmud-

Paradoxy

Miroslav

Miroslav

Miroslav

Řekyně zakládala požáry, aby mohla flirtovat s hasiči

Čtyřiačtyřicetiletá Řekyně záměrně zakládala požáry, protože ráda pozorovala hasiče při práci a chtěla s nimi flirtovat. Skončila před soudem, který ji potrestal tříletým trestem vězení s podmíněným odkladem a pokutou ve výši tisíc eur (25 tisíc Kč).

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-rekyne-zakladala-pozary-aby-mohla-flirtovat-s-hasici-40486465#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

honzam

"Neměla jsem otce. Matka mě vymodelovala z hlíny a k životu mě přivedl Zeus."

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2024-09-08 10:16Řekyně zakládala požáry, aby mohla flirtovat s hasiči

Čtyřiačtyřicetiletá Řekyně záměrně zakládala požáry, protože ráda pozorovala hasiče při práci a chtěla s nimi flirtovat. Skončila před soudem, který ji potrestal tříletým trestem vězení s podmíněným odkladem a pokutou ve výši tisíc eur (25 tisíc Kč).

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-rekyne-zakladala-pozary-aby-mohla-flirtovat-s-hasici-40486465#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

No, a co teprv, když nějaká zakládá duchovní požáry a flirtuje s "nejvyšší pravdou"...

honzam

S Pravdou se flirtuje celkem přirozeně, když je to substance a síla, která bytosti oživuje.

Pedrito

Nojo, to je takovej jinej druh "flirtování"..
Už ti na sobě nezáleží, ne ve smyslu, že se zbavíš svých poviností a že když jdeš do terénu, že se neoblečeš, atp... Jen cítíš kontakt...

Odevzdávání se, má mnoho poloh. Od nevinné hry, přes kreativitu, až k soucitu a odpuštění...

honzam

... Pravda je jako má nová jemnohmotná krev a proudí mi tělem. Je jako substance ve mně.