Poznej sebe sama

Založil Paradoxy, 2024-08-23 15:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Vysvobozuješ přeci sebe. A ta energie je s tebou.
Snad nelžu, když říkám, vše je energie.

Jenže je nerozdělitelná od brahma. Bez brahma by šakti nebylo. Nic by nebylo.

Jako bez srdce by nebyl tep. Ani Janiných fanatických, "proto..."

Úplně obyčejný život, co zájmy duchovních sviní.., je přeryt a zpřežvykován... Tak jako všechny čisté texty. Co si projistotu zabrala i se všemi ostatními.
Je to hnus pane Foglar! A dál bude s Dodem ronit sračku za sračkou.
Vše čisté převrátí naruby, a naserou do toho.
Už to fakt nemohu omlouvat.

A chudák Honzam aby to řešil.
Dej si padla Honzame, na tohle je tu někdo jiný. :-)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-24 23:12To byl vtip, tam to.

No a na kom to je?
myslíš na kom je zachraňování? Možná na té síle, já nevím. Řekla bych, že se děje vždy to, co je člověku ku prospěchu, i když to tak vždycky nevypadá.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 02:48Vysvobozuješ přeci sebe. A ta energie je s tebou.
Snad nelžu, když říkám, vše je energie.

Jenže je nerozdělitelná od brahma. Bez brahma by šakti nebylo. Nic by nebylo.

Jako bez srdce by nebyl tep. Ani Janiných fanatických, "proto..."

Úplně obyčejný život, co zájmy duchovních sviní.., je přeryt a zpřežvykován... Tak jako všechny čisté texty. Co si projistotu zabrala i se všemi ostatními.
Je to hnus pane Foglar! A dál bude s Dodem ronit sračku za sračkou.
Vše čisté převrátí naruby, a naserou do toho.
Už to fakt nemohu omlouvat.

A chudák Honzam aby to řešil.
Dej si padla Honzame, na tohle je tu někdo jiný. :-)

Není potřeba Janu řešit. Vždyť se podívej, kolik lidí s tím svým přežvykováním textů odpuzuje. Nebála bych se, že tomu někdo inteligentní podlehne, spíš naopak. Její vyzařování nemá sílu přitáhnout, možná tak snažit se připoutat.

A v podstatě je to neškodné, je to jen sebevoblbování. Kdokoliv se na ty stránky může přestat dívat. Horší by bylo, kdybych ji měla doma a neměla bych před tím fanatismem kam utýct a to tady z nás nikdo řešit nemusí, leda její blízcí.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-08-25 08:17myslíš na kom je zachraňování? Možná na té síle, já nevím. Řekla bych, že se děje vždy to, co je člověku ku prospěchu, i když to tak vždycky nevypadá.

Já bych si to tak neidealizoval, že to nutno brát, že se člověku děje to nej. Můj nej kamarád jel na motorce, a auto mu nedalo přednost... Pochybuju, že to bylo nejlepší pro jeho ženu, která sama je andělem, a pro jejich zrovna narozené dítě.

Pedrito

A pochybuju, že i když se i dnes lidé mučí pro potěchu mučitele, se svět přes všechnu duchovědu posunul byť o mikron dál, než byl kdykoliv jindy.

To jsem ale tragéd...  :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-08-25 08:39Není potřeba Janu řešit. Vždyť se podívej, kolik lidí s tím svým přežvykováním textů odpuzuje. Nebála bych se, že tomu někdo inteligentní podlehne, spíš naopak. Její vyzařování nemá sílu přitáhnout, možná tak snažit se připoutat.

A v podstatě je to neškodné, je to jen sebevoblbování. Kdokoliv se na ty stránky může přestat dívat. Horší by bylo, kdybych ji měla doma a neměla bych před tím fanatismem kam utýct a to tady z nás nikdo řešit nemusí, leda její blízcí.

To ti nikdy neřekne, jak se to mezi přáteli dělá, jak to má doma. Ale něco od těch, co se s ní potkali, jsem slyšel... A ze své mailové kdysi korespondence, mě tenkrát cvrnkla tucha, že je úplně obyčejná ženská... Ale jak vleze na poradnu, probudí se v ní zvíře...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 08:54Já bych si to tak neidealizoval, že to nutno brát, že se člověku děje to nej. Můj nej kamarád jel na motorce, a auto mu nedalo přednost... Pochybuju, že to bylo nejlepší pro jeho ženu, která sama je andělem, a pro jejich zrovna narozené dítě.
Úplně doslovně jsem to nemyslela. Ale na druhou stranu nevíš, proč se zrovna tohle stalo a kam to povede. Tím nechci říct, že je taková věc dobrá- přijít o muže a tátu.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 09:02A pochybuju, že i když se i dnes lidé mučí pro potěchu mučitele, se svět přes všechnu duchovědu posunul byť o mikron dál, než byl kdykoliv jindy.

To jsem ale tragéd...  :)
No je fakt, že máš trochu střelnou náladičku. Sama nevím, kam a jestli se jako lidi posouváme.

Pedrito

No já vím, proč se to děje, ale s božským plánem to nemá co dělat. Je to prostá setrvačnost, a ano, naše karma, neb tak jsme to rozjeli. Ten kámoš byla tak hodná a krásná duše, že o vůli boha nemůže být řeč. Jen jeden opilej důchodce v autě...
Ale i to je prd proti válkám... Děti, co vidí znásilnění a popravy svých rodičů... Jen proto, že pár mocipánů furt nemá dost..

Paradoxy

K těmhle věcem máme být pozorní a dívat se okolo sebe. Ale já jinak nedokážu hodnotit a ani pochopit války a takové věci. Jsem ráda, že v tom nežiju.

Paradoxy

Kolikrát je to manipulace a lidi to nevidí. Jen vzpomeňme na covid. Jak vládly dvě protichůdné strany a co se dělo.

honzam

Dám si do září pauzu od svých fantazií. Muži nemohou být těhotní, protože jsou to lovci a válečníci. Mějte se hezky.

Paradoxy

Kde se vzala tahle změna? Budeš tu s náma dál nebo na týden mizíš?

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-08-25 10:08Dám si do září pauzu od svých fantazií. Muži nemohou být těhotní, protože jsou to lovci a válečníci. Mějte se hezky.

Ta mateřskost je silnější než pud lovce. Je absolutní. Je tak silná, že pečuje o taková zvířata, jako je Hitler, Mao, Putin....... A furt jim dává veškerou svou náruč. A nikdy to nebude jinak. Ona toto nerozlišuje, její práce je jen tvořit a vyživovat... To ostatní je na nás.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-08-25 10:16Kde se vzala tahle změna? Budeš tu s náma dál nebo na týden mizíš?
Jen na týden.