Motto cykly

Založil Pedrito, 2024-09-11 18:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

"Máme dvě uši a jedna ústa, abychom mohli dvakrát více naslouchat než mluvit."

- Epiktétos -

Paradoxy

To jsem dnes četla na literu :) . Je to fajn citát.

Pedrito

Já taky, od Zase já... A
moc hezká báseň pod tím mottem. On je vyjímečný básník...

Dám sem odkaz na tu jeho báseň. :-)

Pedrito

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-11 18:45Já taky, od Zase já... A
moc hezká báseň pod tím mottem. On je vyjímečný básník...

Dám sem odkaz na tu jeho báseň. :-)
báseň hezká, ale jejího tvůrce znám osobně a není takový jak píše...někdy jsou věci holt jinak než vypadají.

Pedrito

Fakt? A v čem tě zklamal? To by mě zajímalo, páč jsme si spolu toho mezi sebou něco povyprávěly.

Paradoxy

Mě konkrétně nezklamal, ale jeho chování není tak hezké jako píše básně. Hodím sem odkaz kde komentoval jako stormeater...i jsem ho viděla osobně a vnitřní pocit z jsem z něj tenkrát měla divný.

Paradoxy

Pořád se věšel na twistedwickera a snažil se ho shazovat...oni se spolu nemuseli. Twistedwicker se snažil si ho nevšímat, ale on mu nedal pokoj...

https://www.liter.cz/basne-ostatni-916114-cist

Paradoxy

,,Moudrý ten vždy přímo jde k úpřímným upřímně. A k těm, kteří jsou podlí? Jde také úpřímně, tak v moudrosti své prodlí." —  Míla Tomášová

Pedrito

Tak tak daleko nevidím. Co je tam mezi těmi nicky, a nezkoumám. A neboj, já to s ním probírat nebudu...
On je drsňák, to jo, jenže tihle týpkové svou křehkou duši prostě halí do hrubý slupky. Jen tak ji nedaj všanc. Krom těch básní.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-11 20:34Tak tak daleko nevidím. Co je tam mezi těmi nicky, a nezkoumám. A neboj, já to s ním probírat nebudu...
On je drsňák, to jo, jenže tihle týpkové svou křehkou duši prostě halí do hrubý slupky. Jen tak ji nedaj všanc. Krom těch básní.
Já mám na jeho povahu jiný názor než ty ...ale do mého života se neplete, tak to pro mě není důležité :) no a pokud jste si vy dva sedli, tak je to Vaše věc :)

Pedrito

No já tam svízel nevidím. Jen znám něco o jeho minulosti. On je muzikant, taky malíř. Koncertoval i vystavoval... Jeho obrazy lze pochopit až právě, když ho trochu poznáš... A taky se zamiloval do jedný básnířky, a byla to nešťastná láska... Myslím že se z toho ještě hrabe.

Paradoxy

Hele já ho soudit ani odsuzovat nebudu...jen mám na něj jiný pohled než ty, můžu se mýlit...a taky se můžeš mýlit ty .. :)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-11 20:55No já tam svízel nevidím. Jen znám něco o jeho minulosti. On je muzikant, taky malíř. Koncertoval i vystavoval... Jeho obrazy lze pochopit až právě, když ho trochu poznáš... A taky se zamiloval do jedný básnířky, a byla to nešťastná láska... Myslím že se z toho ještě hrabe.
tys na jeho koncertu nebo výstavě byl?

Pedrito

Ne. Ale hudbu jsem slyšel a obrazy viděl. A i shodu v tom, jaká byla naše setkání s umelci. Jako je třeba Nohavica, Čert, Bondy, Jirous, Plastici, Nos, Hutka... Ten poslední jmenovaný nám nesed :-)