Poslední příspěvky

Pískoviště

Založil Paradoxy, 2024-10-02 21:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-10-09 23:14To je normální. Ježíše taky chtěli kamenovat, když machroval.

No on na to měl.

Pedrito

honzam

Tak vidíš, že mám pravdu. Jsem totiž Tvůj Bůh, jakého mě z duchovních pouček neznáš.

honzam

honzam

Bůh existuje pro to všechno.

Pedrito

Furt, už jsem se tři dni nevyspal... Jeden to a druhej tohle... porád.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-10-09 23:25Tak vidíš, že mám pravdu. Jsem totiž Tvůj Bůh, jakého mě z duchovních pouček neznáš.
Nemyl se, já nic nestuduju už asi, jakej máme rok, 30 let... A o Maharajovi a spol znám jen info z fór...

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-10-09 23:25Rohy na to měl jako Ramana.

Bejt tebou, nedělal bych unáhlené závěry. O archonech vs Ramana. Co vím, až na to že byl ctíč hory, tak byl úplně v pohodě, a mimo roky v meditaci, byl pak velkej srandista.

honzam

Citace od: honzam kdy 2024-10-09 23:09Co je víc než děti, Ty experte?
Citace od: Pedrito kdy 2024-10-09 23:20Nic přece, děti jsou solí života. ;-)
Teď můžeš básnit o metafyzice, která nás jako individuality přesahuje a já Tě budu kamenovat tímhle citátem. :)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-10-09 23:51Bejt tebou, nedělal bych unáhlené závěry. O archonech vs Ramana. Co vím, až na to že byl ctíč hory, tak byl úplně v pohodě, a mimo roky v meditaci, byl pak velkej srandista.
Jasně, že byl v pohodě, když byl Bůh. Taky jsem o hodně víc v pohodě než jako člověk. :))

Pedrito

Klíďo, ale radši dej nějakej pěknej song. Já jen vím, že máš čakry, ať co bůh, anděl, člověk, či kočka... jako kočka je možná cítíš, jako člověk o nich možná sníš, jako anděl je zvěstvuješ, drahokamy, a jako bůh... "možná ani neví to on sám"...

honzam

Když víš, že děti jsou úplně na prvním místě, tak jsi v pohodě. Je to jako pevná základna, na které stojí celý svět. Ty opičky to z Ramany cítily a hrdě mu ukazovaly svá opičátka.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-10-10 00:13Klíďo, ale radši dej nějakej pěknej song. Já jen vím, že máš čakry, ať co bůh, anděl, člověk, či kočka... jako kočka je možná cítíš, jako člověk o nich možná sníš, jako anděl je zvěstvuješ, drahokamy, a jako bůh... "možná ani neví to on sám"...

Pedrito

CitaceTeď můžeš básnit o metafyzice, která nás jako individuality přesahuje a já Tě budu kamenovat tímhle citátem.

Si to vem právě od toho dětství, to je nepopřitelná zkušenost každýho. A bohužel ne vždy šťastná...
Právě proto, že některé kultury, neseny dospělými, jejich ismy, jsou tak hluboce provázané s jejich kořeny.
Děti chcou být jen šťastné, ani nechtěj, prostě je to jejich přirozenost, učí se hrou. Ale rodiče těch a těch kultur, do kterých je "zasvětili" jejich rodiče, je dále zasvěcují. A dítě i to zpočátku bere jako hru... Než to tu jeho přirozenost překryje. A tak se pomalinku ocitá, vytaženo z krajiny radosti, kde láska matky a otce je pro něj výživou a jejich náruč osadou bezpečí.. v krajině dospělismu. Kde ale málo kdy potkáš opravdu dospělého...
On ten kraj nevinnosti, ač přikryt, stále v hloubi žije... A ten rozpor, ten tlak, mezi tím původem a naučeností, to je příčina všech psycho bolů. A za určité konstalace, v každém kapánek jiné, ta skořepina prostě prdne...

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-10-10 00:04Jasně, že byl v pohodě, když byl Bůh. Taky jsem o hodně víc v pohodě než jako člověk. :))

Jak že se jmenovala ta jeho kravka?