Obrázky

Založil Jana, 2024-02-26 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Ladovská zima.

Pedrito

Škoda že se dal na politiku, byl by to geniální Lucifer do pohádky >:D

Pedrito

Výstražnej obrázek v práci na hajzlíku. Nejspíš nějaká norma vzešlá z evropského parlamentu.

Pedrito

:-)

Miroslav

Pedrito

Ha, pták linuxák!

Tenhle je taky hezkej.

Miroslav

Kometa Olbers za hradem Kunětická hora vznikl 28. července 2024 u obce Kunětice, odkud se periodická kometa 13P/Olbers, momentálně viditelná malými dalekohledy na večerní obloze.

Pedrito

Tý brďo, tys mě o pár vteřin předhonil, právě jsem to sem chtěl dát. :D

Pedrito

Tu fotku úplně vidim zvětšenou na stěně. Třeba se někde vyskytne k mání. :smiley_oneglass:

Pedrito

Takovej hezkej obrázek a Jana mi ho z poradny smazala. Když jsem ho jen nevině dal pod její citaci, abych podtrhl její význam:

CitacePro toho, kdo "ví" tolik negativního, že by pro něj nebylo štěstím poznání, že je Já, je Boží království nedostupné a IP adresa sem banována.

Pedrito

Tenhle je taky pěknej :D

honzam

Bereš jí její hračky, tak křičí jako malé děcko "Moje osvícení, moje poradna!". To je celý obsah jejích agresivních sdělení. Ta narcistická porucha je vývojová, už se s ní nedá nic dělat. Tvá i Miroslavova snaha je marná. Smiř se s tím, že už to bude jen horší. Pozitivní je, že pak každý kolemjdoucí hned podle jakéhokoliv jejího příspěvku pozná, že s ní není něco v pořádku.

Pedrito

Mlčet k tomu, či nemlčet, je stejně dobré. Vždy záleží na vnitřním impulsu. :smiley_pipe:

Pedrito

Dneska se za mnou na lavičku přišla pomazlit kočka. :D

honzam

Tváří se nějak přísně. :D