Vtípky

Založil Pedrito, 2024-02-08 21:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 10 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Pedrito

Pedrito

Pedrito

Pedrito

Pedrito

.

honzam

Pedrito

– Miláčku, ty šaty stály jmění! Proč sis je koupila?

– Ďábel mě pokoušel a šeptal mi do ucha: ,,Kup si to, kup si to ... Vypadáš v tom skvěle!"

– Nemohla jsi mu nařídit, aby od tebe odešel?

– To jsem mu taky poručila.

– A co on?

,,Řekl mi, že v nich z dálky vypadám ještě lépe."

honzam

Pedrito

Buddhistický mnich jde do holičství. Po skončení služby se zeptá, kolik má zaplatit.

– Pro muže plného moudrosti a respektu – na náklady společnosti – odpovídá kadeřník.

Následujícího dne leží na prahu 12 drahokamů.

Katolický kněz si vybral pro účes stejného holiče. Také se ptá, kolik by měl zaplatit.

– Pro muže plného víry a lásky – zdarma – odpovídá kadeřník.

Následujícího dne je na prahu provozovny 12 růží.

Rabín také šel k tomuto holiči. Také on žádá o cenu.

– Pro muže, který žije tak blízko Bohu – zdarma – odpovídá holič.

Následujícího dne stojí na prahu kadeřnictví 12 rabínů.

honzam

lvi.jpg

"Není zač."

honzam

Pedrito

Žili-byli dva bratři – a oba to byli pěkní lumpové. Byli bohatí, a peníze jim umožnily skrývat před lidmi svou pravou tvář. Oba chodili do stejného kostela a tvářili se jako vzorní křesťané.

Místní farář šel do penze a na jeho místo nastoupil nový. Ten oba bratry brzo prokoukl. Uměl dobře mluvit a kostel jen vzkvétal, takže farář pomýšlel na stavbu většího stánku Páně.

Jeden z bratrů náhle zemřel. Druhý vyhledal faráře a nabídl mu, že doplní finance potřebné k dokončení kostela. Měl jenom jednu podmínku: ,,Při pohřbu musíte prohlásit, že bratr byl světec." Farář mu to slíbil a inkasoval šek.

Příští den na pohřbu si farář nebral servítky: ,,Byl to špatný člověk. Podváděl svou ženu a tyranizoval celou rodinu. V našem městě snad není člověk, kterého by neokradl." V tomto duchu pokračoval a řeč ukončil slovy: ,,Ovšem ve srovnání se svým bratrem to byl učiněný světec."

Pedrito

Potkají se dvě planety, ta jedna kouká na tu druhou a povídá, "Co ti je, jsi nějaká divná.. Není ti dobře?"
"Ále, je mi nějak blbě", odpovídá jí druhá, "Chytla jsem lidi."
"Tak to je v pohodě, to tě brzy přejde..."

honzam