Ahoj Paradoxy!

Založil Pedrito, 2024-05-06 08:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Paradoxy

Čauves :)  :D

Tak jsem tvůj pozdrav konečně našla.

Pedrito

Nevíš jak na sýrové bochánky? Minule se mi to nějak rozšrotovalo... :P

Paradoxy

Jsou to bochánky se sýrem v těstu a dělají se s droždím? :)

Pedrito

Takový placičky, nastrouhanej sýr, vejce, mouka... Od mámy to vždy byla slavnost chuti. No do důchodu ještě čas... ;D

Paradoxy

Jo ták, když se ti to rozpadá, tak je to asi moc tuhý nebo naopak řídký? Já taky nejsem moc velkej kuchař :D , vaří víc muž.

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2024-06-10 17:19Takový placičky, nastrouhanej sýr, vejce, mouka... Od mámy to vždy byla slavnost chuti. No do důchodu ještě čas... ;D

Paradoxy

Hele Péťa ti sem šoupla recept, tak teď se zaručeně povedou :) .

Pedrito

:) No já držím od včera ráno půst, a řek jsem si, dnes večer si uděláš bochánky. Mám nivu a eidam a vše k tomu. A asi i čas. A teď i recept. Ď

Paradoxy

Tak ať se povedou :)

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2024-06-10 20:15:) No já držím od včera ráno půst, a řek jsem si, dnes večer si uděláš bochánky. Mám nivu a eidam a vše k tomu. A asi i čas. A teď i recept. Ď

Bude asi důležitý je nechat před smažením trochu odležet, aby to ta mouka mohla zpevnit. Dobrou chut!  :chef2:

Pedrito

No nechtělo se mi to těsto smažit, po minulé zkušenosti, tak jsem to strčil do do trouby... :D

Pedrito

Jako, jak jsem to míchal a volizoval vařečku, tak už to bylo moc dobrý. Tak pokud to ta pečba ještě umocní, .. tak bude těžký se nepřežrat. .

Pedrito

No jestli se ta buchta povede, tak vám ji vyfotím. Peču napomalo.

Pedrito

Voní dobře :smiley_hungry: