Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Pedrito

Tohle je sice o duši ženy, ale dá se to připodobnit k těm snům.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-15 22:51O krokodýlech? Co symbolizuje takovej krokodýl? Když vypustíme tedy Dandýho... Je to trpělivost, číhání na potravu, a nekompromisnost... :-)

Vzpoměl jsem si na jednu písničku, zkusím najít.

Jinak mě se zdá často o medvědech, co mě pronásledujou... A já jim vždy uteču na takovou horu a odletím...
Mě když se jednou za čas zdá o krokodýlech, dochází u mě a u okolí k citovým otřesům...no a taky krokodýl je spojený s vodou, tak mě napadly povodně.

Že tě honí mědvědi ve snech? Bojíš se něčěho i v životě?

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-09-16 19:21Mě když se jednou za čas zdá o krokodýlech, dochází u mě a u okolí k citovým otřesům...no a taky krokodýl je spojený s vodou, tak mě napadly povodně.

Že tě honí mědvědi ve snech? Bojíš se něčěho i v životě?

Nj mě se o krokodýlech nezdá, tak nevím no.

Hrůzu nevím že bych z něčeho měl. Jednou mě medvěd na fatře málem sežral. Ale nějak ten můj stan minul... :)

Ony ty sny nejsou nijak stesující, nejlepší je ten let z hory. :D

Paradoxy

Lítáš z hor? To musí bejt krásný :) . Já si vzpomínám, že se mi párkrát zdálo o lítání tak, že jsem stála, zamávala rukama a vznesla se.

Naposled to bylo hodně těžký- v tom snu jsem měla krokodýla na zahradě, fakt obřího a tak jsem chtěla malou vzít domů, abych nás ochránila. Jenomže ona se šprajcla, že nejde a tak jsem ji chytla do náručí a snažila se jí odnést a ona mě u toho vztekle bouchala a snažila se mi vyvlíknout, že se mnou nepůjde.

Pedrito

No honí mě medvěd, prchnu mu na skalisko a fííí. Vznáším se ve stoje. Někdy se vznesu i bez medvěda. :D

Možná to má souvislost s tím medvědem z fatry + s jedním pádem ze skály, kdoví...

Tak uvidíš, co se bude dít příště, až zas bude krokodýl. Nebo by význam moh být v snáři. :)

Já snář nemám a nějak za sebe nemám podnět to zkoumat.

Pedrito

Tož přečkali jste tu velkou vodu všichni bez úhony? Ta naše říčka jihlávka to ustála.

Pedrito

Zítra už se to snad uklidní na většině území. Co jsem koukal po zprávách, tak místama extrém...

Tak aspoň dobrá zpráva pro hvězdáře, ráno po čtvrté tu máme superúplněk. A mělo by být jasno.

Paradoxy

My konkrétně dobrý, pár známých sklepy...a do práce to mám dál, protože jsou uzavírky. Většinou se to vylilo na pole a v obci, kde pracuju na hřiště.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-17 18:15Zítra už se to snad uklidní na většině území. Co jsem koukal po zprávách, tak místama extrém...

Tak aspoň dobrá zpráva pro hvězdáře, ráno po čtvrté tu máme superúplněk. A mělo by být jasno.
Bylo by dobrý, kdyby bylo jako dnes, aspoň by to líp schnulo a lidi by mohli hodit mokrý věci na slunce...celkově by se líp dávaly ty škody dokupy, kdyby bylo hezky a aspoň trochu teplo.

Pedrito

Tady v Jihlavě byl strach o Zoo, která leží v údolíčku u řeky. Ale protože už ji to kdysi dávno za komančů zatopilo, tak rozšířili koryto, a bylo to v poho.
Takže jen po parcích bordel ze stromů, jak v jednu chvíli při dešti i foukalo.

Zítra bude hezky, přes 20..

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2024-09-15 19:22Asi jsme něco duchům provedli, co, Honzame. Máš nějaké zprávy shůry?

To je nějaká nová zkouška příčetnosti? Samozřejmě, že duchové a případné zprávy shůry jsou jen takové duchovní rachomejtle a v lepším případě pouhé bujné fantazie. Nebo snad ne?

Miroslav

No to já nevím a doufám, že se od tebe něco dovím, když se tím zabýváš prakticky, ne jen teoreticky. :)

honzam

Jako, že se zabývám fantaziemi prakticky? To přece nedává smysl. Meteorologie má určitě pro srážky kopírující hranice nějaké vysvětlení, například pohoří na hranicích ČR.

honzam

Putin to prakticky bere. :)

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-vladimir-putin-prezident-valka-ukrajina-okultismus-saman-mongolsko-sibir-tuva.A240919_125322_zahranicni_dtt

CitacePutin se v Mongolsku sešel se šamany. Ptal se na jaderné zbraně, spekuluje se
...
    ,,Mongolsko a Tuva jsou považovány za domov nejmocnějších šamanů na světě. Putin je už dlouho známý svým zvláštním vztahem k mystice. A svůj zájem o pravoslavnou mystiku zřejmě spojuje s pohanskými tradicemi," uvedl ruský novinář Michail Zygar, zakladatel televizní stanice Dožď, která byla v Rusku zakázána.

Připomněl, že Putin v předchozích letech Tuvu, která je součástí Ruské federace, opakovaně navštívil se svým přítelem a bývalým ministrem obrany Sergejem Šojguem, rodákem z této sibiřské republiky. ,,Byl to právě Šojgu, kdo poprvé přivedl Putina do kontaktu se šamany," napsal Zygar.

Ve svém sloupku pro magazín Der Spiegel také uvedl, že Putin před zahájením invaze na Ukrajinu v roce 2022 údajně požádal o radu několik mystiků. ,,Všichni ho ujišťovali o vojenském vítězství," konstatoval Zygar, jenž žije v německém exilu a píše knihy.

Podle něho se po Putinově cestě do Mongolska začaly Kremlem šířit zvěsti, že ruský prezident požádal šamany o požehnání pro použití jaderných zbraní, protože se obával ,,rozhněvání duchů".

Mé zdroje to nepotvrdily, zní to jako velká fantasy. K setkání se šamany ale zřejmě doopravdy došlo," podotkl opozičník.