Příběhy všedních dnů

Založil Pedrito, 2024-08-23 11:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Šestiletá dcera nechce z pokoje, kde je patnáctiletá dcera s amantem🙂. Posíláme jí kreslit obrázky a ona namaluje rychle srdíčko a letí za nima zpátky. Asi zavoláme strážníky🙂.

Pedrito

Paradoxy

Ano, malá strážnice :).

Dnes jsme byli u švagra, zabíjely se kachny, rovných dvanáct. Prostřední byla radši schovaná v baráku, protože je vegetariánka. Kachničky měly dobrý život a rychlou smrt, pak už se jen zpracovávaly...užmáme dvě v mrazáku a navrch králíka a domácí vajíčka.

Paradoxy

Dnes jsem obdivovala svou švagrovou, stará se o autistickou sestru, její dcerka šestiletá, moje neteř má taky autismus a ještě jí přivezli známí autustického desítiletého syna autistu. Já vůbec netuším jakým způsobem se ty děti vychovávají nebo do jaké míry se dají vychovat. Naše Klári už měla chvílema sestřenky plný zuby.

Je ale zajímavé, jak si ty autistický děti vlastně rozumí.

Pedrito

Ámen pravím vám:

1. hladit a šimrat!

Paradoxy

Možná že máš pravdu :) , ale s takovým dítětem když se dostane do hněvu, nemá cenu nic dělat, nechat ho být... teda pokud není v tu chvíli nebezpečný sobě nebo okolí.

Pedrito

Pedrito

Paradoxy

Snad to nebude tak zlý...doufám.

honzam

Duchové mraků a deště jsou neklidní. :(

Pedrito

Paradoxy

Dějí se okolo mě divné věci a navrch se mi zdá každou chvíli o krokodýlech, to jsem zvědavá, jaký emocionální výkyvy se budou dít....

honzam

Na windy.com to ode dneška do neděle vypadá o pár desítek milimetrů méně než včera, ale pro Moravu stále velmi špatná předpověď. Jeseníky klesly z 355 na 290. Snad se to ještě zlepší.