Pro Evulínu, i když tu není

Založil Pedrito, 2024-10-27 10:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Jana mi to tam furt maže a vždy zabanuje...

Apropo, na játra je supr koupel nohou ve studené vodě se lžící soli. Lavor. A po deseti minutách to spláchnout do hajzlíku. A nedívat se do tý vody splachované. Oči jsou totiž brána...

Předepsané léky musí bejt, a tak pomůžeš i jim, odejít...Litr kefíru denně navrh.

No ne, třeba to nefunguje, kdoví  ;)

Pedrito

Tak jsem byl včera nakupovat, měl jsem v plánu všecko, od paty až po zobák. Ale hrůza se mnou.. zasek jsem se v decathlonu, páč tam ženy měly přehlídku... A navíc se mi tam zjevila kamarádka a vysadila mi na ramena svou holčičku. Nějak jsem zatušil, že plán po nových oblečcích nabírá ztrátu.
Díky bohu to asi za dvě hodiny skončilo, jen mám na prsou modřiny od botiček, krk jako kdyby mě škrtil Kocourek, a v hlavě mi zní bum, bum, bumbumbum, bumbum.... A tak si říkám, "ne, s prázdnou neodejdeš!"  Boty byly na prvním místě, pač ze starejch už mi skoro vykukoval palec... A tu čtu, "tato obuv je vhodná pro lov vysoké zvěře." A já věděl, že dál už nemusím, to je přesně ono. A tak šťastný jsem se dral k domovu, asi 10% splněno. :)

Evulína

Óóóó, super příběh, na příběhy já jsem :-)
Až budu mít chvíli, ráda tady poplkám :-) a hlavně se seznámím s novým prostředím :-)
Jdou sem vkládat písničky z youtube jako na Poradně? Na inspiruj mi to moc nejde, nevím, jak na to asi....

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-01-26 11:29Óóóó, super příběh, na příběhy já jsem :-)
Až budu mít chvíli, ráda tady poplkám :-) a hlavně se seznámím s novým prostředím :-)
Jdou sem vkládat písničky z youtube jako na Poradně? Na inspiruj mi to moc nejde, nevím, jak na to asi....

Jasně, jde vkládat úplně všechno, i pdf, všechny formáty...

Dole vlevo jsou tři baravné tečky, jimi si můžeš změnit barvu.
Klikem nahoře vlevo na sluníčko, bude měsíček :)

Pedrito

Tak jednu pro nás  :smiley_love_heart:

honzam

Ahoj Evulíno!

Ať se Ti tu mezi chlívečky líbí :)

Evulína

Ahoj Honzame, dííky :-) je to sranda, jak se scházíme tu a támhle skoro pořád ti stejní :-)

honzam

Je to migrace za lepšími životními podmínkami. Není tu Jana!

Evulína

No není, ale jsem si jistá, že na ni všichni stejně myslíme... a semo tamo nakukujeme na Poradnu :-) Takže je pořád s námi... :-)

Pedrito

My ji máme rádi i přes její.. ten bazmek.. oné...
Teda mluvím za sebe :)

Evulína

Pedrito

Youtubko dáš tak že zmáčkneš ten červenobílej čudlik "youtube" a dáš do okýnka odkaz :)

Pedrito

PS. Všimni si že i teď Janule reaguje na to, co kde kdo píše vybranými pasážemi a citáty...
Podvědomě tím říká, "jste mimo, já to mám takhle božsky, jak to říkají Probuzení." 
:)

Evulína

Pedrito

Ojedinělý hlas... Jak zpívá Plíhal, "koncert lidských duší", jestli si to pamatuju... :)