Pro Evulínu, i když tu není

Založil Pedrito, 2024-10-27 10:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Evulína

No to jsi už psal, to vím... A?

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-17 21:55Když to zjednoduším, chlapům se líbí, když dvě ženy a možná ženám, mě ano,  když dva muži...

Líbí, nelíbí, já zas objímající se lesbičky, ani ty hošany, tak často nepotkávám :D ale párkrát se stalo.  Holt je to o tom, že normálním mužům se líbí ženy a ženám muži. Však to je jasný.. A když je normálnímu člověku sympatický člověk stejného pohlaví, je to charakterové, umělecké, nikoliv milostné. :)
Jsem se jen zastavil u těch energií, proč to může být i menšinově jinak.
Rozvinout to? Jenže to bych napřed musel vysvětlit celej ten vnitřní energetickej systém... A to není enem tak, jako třeba vysvětlovat elektřinu...

Evulína

Tak to asi necháme na zítřek, zítra bych se tomu mohla věnovat, dnes už jsem utahaná jako kůň 🐴, tak dobrou. 🙂

Evulína

PS: Stačí, když to vysvětlíš na polarizaci jingu a jangu, ženské a mužské energii...

Paradoxy

Vysvětlení, proč je homosexuál homosexuálem, na energetické úrovni je zajímavé. Při Vaší diskuzi mi přišlo na mysl, že člověk, který chce pochopit nedvojnost, by v sobě měl zpracovat a pochopit obě polarity a jejich fungování, prostě tak nějak celek.
Dřív se tvrdilo, že homosexualita je nemoc, v dnešní době mi přijde, že je nemocný ten, kdo je normální :D

Můj brácha je na mužský a už od mala byl jiný. A vzpomínám si, jak se vztekal, když mu v pubertě někdo řekl, že je na kluky.

Evulína

Díky, Paradoxy. Mě docela zajímá ta příčina, proč to tak někdo má a znám docela hodně takových lidí, kteří jsou orientovaní na stejné pohlaví a vůbec proti tomu nic nemám. Dcera byla dokonce i na svatbě dvou svých kamarádek jako svědek jedné z nich a pak nám popisovala, jaká to byla nádherná svatba se vším všudy, s obřadem, zábavou. 🙂 Jedna holčina byla oblečená do bílých svatebních šatů a druhá měla oblek a obě zářily štěstím..., že čím to je ta orientace na stejné pohlaví...

Salmo1cz

Je to jako společný vír energií.Jako zámky které do sebe zapadnou.Běžně to je mezi mužem a ženou, ale nemusí to tak být.
Prapůvod bych klidně hledal ve sloučeninách u živých tvorů to má další level.
Většině lidí se tam líbí ta sexualita, ale vemte že jim je 80...co to je?

Paradoxy

Nemohl by být prapůvod v hormonálním složení?

Paradoxy

Je fakt, že většinou se takoví lidé dokážou spolu najít, poznají, že ten druhý to má stejně.

Salmo1cz

Ten prapůvod není ve smyslu vzniku, ale ve smyslu linie ve které to lze sledovat.
Prapůvod je vyjádřen jasně.

Dříve nežli svět bylo Já.

Paradoxy

Chápu dobře, že tím chceš říct, že pokud homosexuál půjde introspektivně zpět, dokáže dopátrat, kde se co stalo?

Salmo1cz

Nedopátrá se.
My nevíme co je příčina a co následek.To se vztahuje zrovna k hormonům.Poměr je jiný ve 20 a jiný v 80 a přece zámek trvá.

Evulína

Já bych řekla a určitě to tak je, že s touto orientací na stejné pohlaví se už lidé rodí. Alespoň bych řekla. Nebo to je trošku i výchovou, prostředím, ve kterém vyrůstají a vnímají to v malém věku?
Jak jsem psala, máme 6 vnoučat. 4 vnoučata už po desátém roce, dvě už plnýma nohama v pubertě, třetí do ní vchází a právě tady začínám vidět, vnímat jisté možné rozdíly... a u dvou z nich bych i řekla, že budou - mohou patřit do této menšinové skupiny... možná do osmi, devíti let jsem to nevnímala, potom už se začali více a více jakoby vyhraňovat..., uvidíme :-)

Někdo to vysvětloval jako nějakou chemickou záležitostí v mozku, no, nevím..., já chemii nerozumím...
Spíše možná více chápu tu ženskou a mužskou energii, v čem jsou jiné, čím se liší, čím se navzájem přitahují nebo naopak nepřitahují a řekla bych, že když někdo v sobě má více té ženské energie (jako např. já, ehm), přitahuje ho mužská energie..., aby byla vytvořena ta mandala jin a jang, celek, tvořený dvěmi navzájem opačnými a doplňujícími se sílami.

Skutečně už se takoví jedinci už rodí, nebo až se narodí, ovlivněni jak psala rodiči, výchovou, začnou být přitahováni jedinci stejného pohlaví?

Evulína

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-02-18 09:17Je to jako společný vír energií.Jako zámky které do sebe zapadnou.Běžně to je mezi mužem a ženou, ale nemusí to tak být.
Prapůvod bych klidně hledal ve sloučeninách u živých tvorů to má další level.
Většině lidí se tam líbí ta sexualita, ale vemte že jim je 80...co to je?
Popravdě ti moc nerozumím..., prapůvod bys viděl ve sloučeninách....

Jakých sloučeninách?

80 - no právě, že v sexualitě to asi nebude, i když vlastně sexualita není jenom o spojení dvou pohlaví, je jicm i v 80 v přítomnosti stejného pohlaví dobře, lépe, než v  přítomnnosti dvou různých pohlaví, nedovedou si to ani představit, že by to bylo jinak...

Pokračuji ve svém myšlenkovém pochodu :-)
Někdo si svou orientaci na stejné pohlaví např. uvědomí (?) , přizná až v dospěláckém věku, kdy už je ženatý, vdaná, mají děti... bývá to tak...

Paradoxy

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-02-18 11:01Nedopátrá se.
My nevíme co je příčina a co následek.To se vztahuje zrovna k hormonům.Poměr je jiný ve 20 a jiný v 80 a přece zámek trvá.
Já jsem asi natvrdlá :D . Láska mezi lidma může vznikat s hormonama i bez, sexuální přitažlivost bude závislá na hormonech.

A pak jsou tu myšlenky a fantazie, které se do hlavy dostanou ať chceme nebo nechceme.