Meditace

Založil Pedrito, 2024-11-30 17:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 14:12Asi budeš muset odpovědět sám. Svědomí...
Ta kočka má určitě svůj význam. Se psem by to dost dřelo.

"Kočičko, co o Tobě Sozan učil své žáky?"

Paradoxy

Že jsem sama sebou....

honzam

"Kočičko, co říkal, že je na Tobě nejcennější na světě?"

Paradoxy

Nevím...tahle hra mě nebaví. Mohli bysme si hrát třeba na pejska a kočičku jak pekli dort, co ty na to? :)

honzam

Já vím, že to vypadá jako nějaký satanistický nekromantský rituál, ale jak jsem už psal, instinkty mě vedou dělat z lidí kočky, i když to zatím neumím. Alespoň trénuju. Díky za trpělivost.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 14:28Já vím, že to vypadá jako nějaký satanistický nekromantský rituál, ale jak jsem už psal, instinkty mě vedou dělat z lidí kočky, i když to zatím neumím. Alespoň trénuju. Díky za trpělivost.
Nevím, jestli zrovna ze mě kočku uděláš...ale tak zkoušet to můžeš :D

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 14:24Nevím...tahle hra mě nebaví. Mohli bysme si hrát třeba na pejska a kočičku jak pekli dort, co ty na to? :)
To zase nebaví mě. Mě baví na lva a lvici. :)

Paradoxy

Lev a lvice, to by šlo🙂

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 14:30Nevím, jestli zrovna ze mě kočku uděláš...ale tak zkoušet to můžeš :D
K tomu je potřeba, abys sama chtěla, ale díky. Nenechala ses zmanipulovat. :)

Proč jsi napsala "Nevím..."? Co by se stalo, kdybys odpověděla v kontextu toho, co Sozan říkal?

honzam

"Lvice, umíš zařvat?"

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 14:38K tomu je potřeba, abys sama chtěla, ale díky. Nenechala ses zmanipulovat. :)

Proč jsi napsala "Nevím..."? Co by se stalo, kdybys odpověděla v kontextu toho, co Sozan říkal?
Napsala jsem nevím, protože je život stále proměnlivý a jindy jinde bych třeba napsala vím.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-08 14:40"Lvice, umíš zařvat?"
No jéje, zeptej se u mě doma :D

Paradoxy

A ty? Umíš zařvat?

honzam

"Nevěřím, bez hlavy to nejde." ;)

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-08 14:43A ty? Umíš zařvat?
Nevím, přijde mi, že mě lidi neslyší. To bude tím, že uši jsou na hlavě.