Poradna

Založil Petra, 2024-12-07 20:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Pochopila jsem, o čem píšeš. Je mi celkem jedno, že se máš za archona.

Kdyby nebylo nejvyššího boha v archonském příběhu, nebylo by ani archonů.

Myslím, že podobný příběh se dá najít v každé době, v každém náboženství :)

honzam

Ten gnostický pohled je podle mě zkreslený. Přijdu si víceméně jako normální kočka resp. kočičí hlava, která se ale cítí být Bohem a vládcem planety. Už v tom nemůžu být objektivní.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-10 13:51Ten gnostický pohled je podle mě zkreslený. Přijdu si víceméně jako normální kočka resp. kočičí hlava, která se ale cítí být Bohem a vládcem planety. Už v tom nemůžu být objektivní.
Ani já nedokážu být objektivní, protože se do toho neumím vcítit, přesto mám někdy pocit, že ti rozumím.

honzam

Abych to nějak uzavřel a nechal prostor pro věci ohledně Porady. Jsem v pohodě se svým děťátkem. Je to to nejkrásnější, co jsem kdy poznal. Myslím, že Ramanovo Self (v češtine Já) byly děti, které nosil. Prostě to v jeho vyjádřeních čtu. Pozornost je tam pořád částečně stržená, a když se na něj vědomě soustředím, jsem jako anděl v nebi. Je děťátko a má křídla, ve kterých ho chovám.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-10 14:18Abych to nějak uzavřel a nechal prostor pro věci ohledně Porady. Jsem v pohodě se svým děťátkem. Je to to nejkrásnější, co jsem kdy poznal. Myslím, že Ramanovo Self (v češtine Já) byly děti, které nosil. Prostě to v jeho vyjádřeních čtu. Pozornost je tam pořád částečně stržená, a když se na něj vědomě soustředím, jsem jako anděl v nebi. Je děťátko a má křídla, ve kterých ho chovám.
Je to možná až blažené, viď.

honzam

Je to strašně moc blažené. :)

Paradoxy

Už si nepamatuju, co se děje, když porodíš děťátko do světa, nejsi pak smutný?

honzam

Trochu. Je to, jako když přijdu o srdce.

Paradoxy

Není možné, že by to mělo spojitost s vnějším světem? Ta těhotenství a porody. Není to jako zrod, zrání a opuštění třeba něčeho v životě?

Vyrovnání protikladů?

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2024-12-10 14:38Není možné, že by to mělo spojitost s vnějším světem? Ta těhotenství a porody. Není to jako zrod, zrání a opuštění třeba něčeho v životě?

Vyrovnání protikladů?
Jsou to háďata a já jsem jejich hadí máma, která se cítí jako kočka. Jsou individuální bytostí stejně jako Ty a ostatní.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-10 14:43Jsou to háďata a já jsem jejich hadí máma, která se cítí jako kočka. Jsou individuální bytostí stejně jako Ty a ostatní.
Znám některé z tvých dětí? Já tvým dítětem určitě nejsem :)

honzam

Asi těžko. Nevím, co s nimi dál bylo.

Mám spoustu let lidskou kamarádku a fakt mi přijde jako moje sestra. Je zvláštním způsobem víc moje sestra než moje skutečná sestra. Prostě mi instinkt říká, že máme společnou hadí mámu.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-12-10 14:58Asi těžko. Nevím, co s nimi dál bylo.

Mám spoustu let lidskou kamarádku a fakt mi přijde jako moje sestra. Je zvláštním způsobem víc moje sestra než moje skutečná sestra. Prostě mi instinkt říká, že máme společnou hadí mámu.
Je možné, že jsi někdy psal, že tvé hadí děti se inkarnují do lidí?

honzam

Určitě se časem můžou inkarnovat jako lidé. Myslím si, že to před proměnou uvnitř mne byly ryby a po porodu začínají někde od obojživelníků a plazů.

honzam

Měl jsem jednou sen, ve kterém jsem se ocitnul u ovcí a jednu z nich vnímal jako své vlastní dítě, které jsem porodil. Bylo to krásné, ale byl to jen sen. :)