Praxe

Založil Petra, 2024-12-19 13:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 22:48Jinak mimochodem čínský kalendář je pavěda. Jestli Miroslave vážně věříš na astrologii, tak jsi u mě hluboko klesl. Ten Tvůj tygr je pohanská fabulace.

Je zajímavé, že sluneční znamení docela sedí na ty, kteří se v daném znamení narodili to mám dost přesvědčivě vypozorováno u lidí, co znám. Nevím, čím to je - ale zřejmě to naši předci také vypozorovali a popsali.
Možná je to nějaké evoluční přizpůsobení ročním obdobím.
Planety atd, to jsem nikdy nezkoumal, tak nevím z vlastního pozorování jestli to nějak odpovídá.
A ten čínský horoskop, tam to také překvapivě docela odpovídá.

Buddhismus má hodně větví a ty více či méně jsou ovlivněny kulturním a náboženským pozadím dané země, ve které se buddhismus rozšířil, včetně té původně indické formy.

Evulína

Miroslave, jaké jsi slunečné znamení?

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-04-12 23:08Miroslave, jaké jsi slunečné znamení?
Ryby  :animal-smiley-043:

honzam

Jste blázni. Astrologie je nesmysl. Je to iracionální víra mající kořeny někdy v pravěku, kdy si lidé na obloze představovali ve hvězdách své bohy.

Evulína

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 23:10
Citace od: Evulína kdy 2025-04-12 23:08Miroslave, jaké jsi slunečné znamení?
Ryby  :animal-smiley-043:
Díky. Pak je mi to jasné 🙂

honzam

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 22:00Durodaro, že Ty to máš všechno z těch praštěných sci-fi filmů?

Poznávám tě kdekoli, mi se neskryješ za nějaké béčkové sci-fi...

A další

honzam

Pak je mi to jasné, vy náruživí astrologové a drakovědci. :D

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 09:47Pak je mi to jasné, vy náruživí astrologové a drakovědci. :D

Ty to vidíš "takto" jen z jedné části. Protože si hraješ na oddaného "Vackovce", přidám i jinou - jednopředmětově soustředěná mysl v rovině meditační roviny "alfa" s dostatkem vnitřní životní energie umožňuje svět "přetvářet" podle "přání" - to je docela přesné vyjádření hlavní myšlenky Jiřího Vacka.

Pokud tedy se do podobné "konstelace" dostane i myšlenka "já chci", může nastat situace, že ta "proroctví" výkladů astrologů, se "podivně" začnou vyplňovat...

Pak už je to jasné i z druhé strany.

Má to ale ten problém "jistého dopravního zpoždění", na které se často zapomíná...

Evulína

Citace od: durodara kdy 2025-04-13 10:03
Citace od: honzam kdy 2025-04-13 09:47Pak je mi to jasné, vy náruživí astrologové a drakovědci. :D

Ty to vidíš "takto" jen z jedné části. Protože si hraješ na oddaného "Vackovce", přidám i jinou - jednopředmětově soustředěná mysl v rovině meditační roviny "alfa" s dostatkem vnitřní životní energie umožňuje svět "přetvářet" podle "přání" - to je docela přesné vyjádření hlavní myšlenky Jiřího Vacka.

Pokud tedy se do podobné "konstelace" dostane i myšlenka "já chci", může nastat situace, že ta "proroctví" výkladů astrologů, se "podivně" začnou vyplňovat...

Pak už je to jasné i z druhé strany.

Má to ale ten problém "jistého dopravního zpoždění", na které se často zapomíná...
Takže taková autohypnóza.

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-04-13 10:47Takže taková autohypnóza.

Spíš autosugesce a s ní spojená nesvoboda a útěk do fantazijního světa, kde lidské osudy řídí bohové resp. planety a souhvězdí.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 10:56

Spíš autosugesce a s ní spojená nesvoboda a útěk do fantazijního světa, kde lidské osudy řídí bohové resp. planety a souhvězdí.
Autohypnóza, nebo autosugesce mysli mám jako jedno...

honzam

Samozřejmě vědecky podložená ;D

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 10:56

A je na tom něco špatně?

V dnešní situace je to právě ta naděje, která ty inkarnující duše provede přes narození bez toho, aby se pokusily to své tělo "uškrtit" už na pupeční šňůře ,když zahlednou realitu, co musí dokázat, aby neztratily tu "svou kytičku"...

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 11:07Samozřejmě vědecky podložená ;D

Neuvěřitelné - Ty FAKT závidíš, že jemu se to dařilo!