Panu Foglarovi

Založil Pedrito, 2024-12-28 08:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Petra

Foglarovky jsem milovala. Moje nejoblíbenější byla Chata v Jezerní kotlině. Bohužel ji nemám, patřila bráškovi, takže jsem už zapomněla, o čem to bylo. Akorát si vzpomínám, že to bylo tajemné a napínavé.

Doma mám Hochy od Bobří řeky, Záhadu hlavolamu, Stínadla se bouří a Devadesátka pokračuje. Dobrodružství v Zemi nikoho, se mi taky moc líbilo, ale to má bráška. Rodiče nám nechtěli dávat stejné knihy, a tak foglarovky dostával on. Ty co mám doma, zřejmě patřily mému manželovi.

Na devítiletce k nám přišel do školy Jaroslav Foglar, a tak jsem dostala autogram - ale samozřejmě do knihy, která patřila bráškovi.  :(  ::)

https://www.albatrosmedia.cz/autori/41138906/jaroslav-foglar/?ppcbee-adtext-variant=Responzivn%C3%AD+reklamn%C3%AD+text+%28RSA%29+%231&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=2_SEA_Obecn%C3%A1&utm_id=18658145883&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4L67BhDUARIsADWrl7HIZ0jSP42tpBJqOZq8fPXVdwQcOQAOhiJecJYYen5S4cEUpSWlhPMaAo-PEALw_wcB

Pedrito

Myslím že jsem přečet asi všechny, a mnohé si vyzvedával na konci školního roku... :D

Ten podpis je velká vzácnost...