Hit

Založil Pedrito, 2025-01-17 18:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Snem všech muzikantů a skladatelů je složit hit a stát se slavnými a prachatými... Jen věčně nalitým Plastikům to bylo jedno. Ale když už je divočina pustila, taky jim to bylo vlastní, až tak, že se mezi sebou o prachy pohádali a rozešli se. Hrob toho, co rozjeli. A oni si brali za vzor Velvet Underground... Což byla parta pernamentně zhulených mániček kolem Andyho Warholy... Ale písničky i tak napsali hezký, až hitovský. Co jsou vzory pro dnešní showštiky. :) Ale oni ty kořeny ani neznají, jen se to furt v obměnách opakuje...

Složit hit je jednoduchý, ale jde o to komu... Na náměstí hrála dechovka a roj staříků řádil jak za mlada. Ale pak nastupil Daniel Nekonečný, což byl divnej týpek, a jeden pár tam hodil rybu, jak prchal... No já odešel taky, to by se možná líbilo Janě ;D

Jenže jak jsem tak z tý přehlídky odešel, tak do naproti Radniční restaurace.. A on tam ten Daniel za chvíli dorazil taky a sed si vedle mě k baru. A něco jsme probírali, ale i kdybych se opupínkoval, zaboha si nemůžu vybavit co... Ale tak šílenej dojem, jak na pódiu, vůbec nebudil. Spíš bych řek, smutný klaun.

Každý má holt svůj hito-cit.

Paradoxy

Já nemám ani sluch, spíš hluch :D , hitocit u mě bude na stejný úrovni :D

Pedrito

No já uchosluch trochu jo, ale hubohlas toho moc nepobral.. :smiley_lach: