Pózor!

Založil Pedrito, 2024-12-28 17:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Bylo mnoho příhod, ale vyskočila mi jedna hned zprvu přijímače v Havlbrodě...

Samotnej zážitek bylo první probuzení.. a tedy rozcvička... Pár hochů hned odvezli do nemocnice...

Ale o tom to není, my co přežili :D jsme hned na sebe koukali, kdo s kým, a mě si oblíbil cikán Lájoš,
dobrosrdečný kluk, co ho nikdo moc nebral, páč cikáni v kursu nebyli. A nějak ho dostalo, když mi vyprávěl
o cikánštině, že vím, jak se řekne píča, a ještě spoustu sprostých slov... Pač mě je naučila Renata, spolužačka ve vyrovnávací čtvrté třídě. Ano, dyslexie...

No, ale o tom to není... Lájošovi bylo blbě, zrovna když jsme se chystalii na pochod kol kasáren, a on blouznil o pivu. To mi utkvělo. Mazáci ho nechali na cimře, a šli jsme pochodovat. A hle, procházejíc vesnicí, mazák dostal žízeň... A každýmu dovolil jedno pivo v tamní krčmě. A já vzpomenul na Lájoše, a koupil mu lahvana, strčil si ho za mundůr... A pak jsme po kilometrech dofrčeli zpět na letiště... A měli to štěstí, že zrovna procházel náčelník. Tak nás sešikovali na buzerák a na jeho počest po zařvání POZOR! se vypjali až do nebe... A tu to ticho, jež by se dalo krájet, přerušila třaskavá rána rozprskujícího se lahváče.. Holtt se mi nějak vysmek... Lájoš utřel a já do rána šůroval, a velitel si mě zapamatoval... Ale idea to byla dobrá :D