Stav společnosti

Založil Pedrito, 2025-02-20 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: Miroslav kdy Dnes v 00:10
Citace od: honzam kdy 2025-04-14 23:36
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-14 23:26Je to možné, protože já sám sobě vůbec nerozumím. Ty sám sobě rozumíš?

Vysvětlím Ti to. Jsi jako doktor Mengele. Děláš sám pro sebe pokusy na lidech.

Prostě bezelstně něco říkám a lidem kolem je čím dál hůř. To není žádný záměrný pokus. To bude asi tím Márou a jeho dcerami ve mně.
Jestli to nebude ta jednota s Ďáblem, jak jsi tomu říkal. Možná jsem to chytnul od tebe, z tvých slov. Že to vylezlo z tebe a vlezlo do mne.

Tohle mně ťuklo - bezelstně. Z hlediska DrgDrsiiViveky zkoumáno, to vypadá jako velmi zvláštní prvek - jakoby to zkreslení vkládala tvá mysl úmyslně, aby ji někdo za to pochválil...

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-14 23:26Je to možné, protože já sám sobě vůbec nerozumím.

Tohle je tatáž "perla" - sám sobě nerozumím, ale chci léčit lidi... (jestli ten honzam se t tou podobou s Dr. Mengelem náhodou netrefil do středu problému)

Zkusím si dávat pozor na tu tvou mysl a její snahu o pochvalu...

Zdeněk

Citace od: durodara kdy Dnes v 00:44
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-14 23:26Je to možné, protože já sám sobě vůbec nerozumím.

Tohle je tatáž "perla" - sám sobě nerozumím, ale chci léčit lidi... (jestli ten honzam se t tou podobou s Dr. Mengelem náhodou netrefil do středu problému)

Miroslav správně vidí já jako objektivizaci subjektu (tedy jako iluzi - některé zenové příběhy jsou o tom), ale tato negace sama o sobě nevytváří jiné já, které by jeho ego nahradilo.

honzam

Citace od: Miroslav kdy Dnes v 00:10Prostě bezelstně něco říkám a lidem kolem je čím dál hůř. To není žádný záměrný pokus. To bude asi tím Márou a jeho dcerami ve mně.
Jestli to nebude ta jednota s Ďáblem, jak jsi tomu říkal. Možná jsem to chytnul od tebe, z tvých slov. Že to vylezlo z tebe a vlezlo do mne.

To je možné, proto jsem tam psal na vlastní nebezpečí. Jak říká Tvůj kamarád, stejně brzy zemřeš a tím se to vyřeší. Jsi už na léčbu moc starý a nemocný. Svou nemohoucností jen obtěžuješ lidi kolem. Pomůžeš jim tím, že zemřeš.

Miroslav

Citace od: durodara kdy Dnes v 00:12Tohle je úplně přesné - obrana útokem.

Tu obranu a útok si do mé odpovědi projikuješ ty. Já nemám co bránit ani důvod na někoho útočit. Proč bych to dělal?
To víš akorát ty, to je z tvého světa. Já žádný "svůj" svět nemám.

A rychlost reakce? Podívám se a vidím.

Miroslav

Citace od: honzam kdy Dnes v 08:16To je možné, proto jsem tam psal na vlastní nebezpečí. Jak říká Tvůj kamarád, stejně brzy zemřeš a tím se to vyřeší. Jsi už na léčbu moc starý a nemocný. Svou nemohoucností jen obtěžuješ lidi kolem. Pomůžeš jim tím, že zemřeš.

Obávám se, že ani to nepomůže. To, co jsem napáchal tu bude žít svým životem a škodit dál.
Otázkou je komu nebo čemu to bude škodit.