Inspiruj

Založil Pedrito, 2025-01-06 16:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-08 23:56Vysvětli mi, co se od VP změnilo?

Rád bych Tě a také Miroslava lépe poznal. Víc se zajímám o ostatní lidi a jak to mají.

Zdeněk

Citace od: honzam kdy 2025-04-09 08:435) Nikdy nepište o svých motivacích proč něco děláte nebo nějak reagujete. Okamžitě stanete na pranýři a bude posuzována vaše duchovní zralost.
Je to anonymně. Ber to s humorem. :)

Pedrito

Nátlak nikdy nic nevyřešil. Něco odsune, něco zmáčkne,  něco roztočí... Je to síla použitá k ataku.  Nikdy nevede k uklidnění.

A není snadné proplouvat vlnobitím názorů, neznámými vodami, třeba v těch diskuzích a nenalokat se. Neměl jsem s tím zkušenost. V duchovním kolektivu jsme "pracovali" jinak...

Loďky těch našich dušiček jako by se navzájem bály na těch webech, a řeší se to děly. Koule lítaj, třísky lítaj... A za dobré slovo pro druhého, jako by se člověk styděl.

Asi zamířím do přístavu, jsem tím unavený.

Zdeněk

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 09:27Nátlak nikdy nic nevyřešil. Něco odsune, něco zmáčkne,  něco roztočí... Je to síla použitá k ataku.  Nikdy nevede k uklidnění.

A není snadné proplouvat vlnobitím názorů, neznámými vodami, třeba v těch diskuzích a nenalokat se. Neměl jsem s tím zkušenost. V duchovním kolektivu jsme "pracovali" jinak...

Loďky těch našich dušiček jako by se navzájem bály na těch webech, a řeší se to děly. Koule lítaj, třísky lítaj... A za dobré slovo pro druhého, jako by se člověk styděl.

A k čemu ti ta práce v duchovním kolektivu tedy byla, stydící se, na webu se bojící se, sněhová vločko. :)

Vezmi si příklad z Miroslava, ten by měl jiskřivý nadhled. Nebo aspoň nadhled. Nebo by raději mlčel, jako teď. :)

Miroslav

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-09 09:12
Citace od: honzam kdy 2025-04-09 08:435) Nikdy nepište o svých motivacích proč něco děláte nebo nějak reagujete. Okamžitě stanete na pranýři a bude posuzována vaše duchovní zralost.
Je to anonymně. Ber to s humorem. :)

Vypadá to, že je to tím, že mezi duchovňáky na netu bohužel převažují zamindrákovaní jedinci, které upřímné projevy druhých dráždí, cítí v tom, se že se nad ně někdo chce povyšovat. Jinak by se to asi nedělo.
Nebo je to něčim jiným?

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-09 11:30Vypadá to, že je to tím, že mezi duchovňáky na netu bohužel převažují zamindrákovaní jedinci, které upřímné projevy druhých dráždí, cítí v tom, se že se nad ně někdo chce povyšovat. Jinak by se to asi nedělo.
Nebo je to něčim jiným?

Asi to tak bude. Jako duchovňák na netu se s námi můžeš o své mindráky podělit. Co Tě trápí?

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-09 09:44
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 09:27Nátlak nikdy nic nevyřešil. Něco odsune, něco zmáčkne,  něco roztočí... Je to síla použitá k ataku.  Nikdy nevede k uklidnění.

A k čemu ti ta práce v duchovním kolektivu tedy byla, stydící se, na webu se bojící se, sněhová vločko. :)

Vezmi si příklad z Miroslava, ten by měl jiskřivý nadhled. Nebo aspoň nadhled. Nebo by raději mlčel, jako teď. :)
Kdo se bojí, nejde do lesa, nebo na moře... Vidím že toho cestování už bylo dost, výměny hub a ryb i těch dělových koulí. Ale neboj, Posezeníčko nechám, a občas řeknu Áhoj námořníci! :)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 11:42Kdo se bojí, nejde do lesa, nebo na moře... Vidím že toho cestování už bylo dost, výměny hub a ryb i těch dělových koulí. Ale neboj, Posezeníčko nechám, a občas řeknu Áhoj námořníci! :)

Nenecháš. Pořád budeš Miroslavovi přitakávat při jeho sraní na ostatní.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:35
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-09 11:30Vypadá to, že je to tím, že mezi duchovňáky na netu bohužel převažují zamindrákovaní jedinci, které upřímné projevy druhých dráždí, cítí v tom, se že se nad ně někdo chce povyšovat. Jinak by se to asi nedělo.
Nebo je to něčim jiným?

Asi to tak bude. Jako duchovňák na netu se s námi můžeš o své mindráky podělit. Co Tě trápí?
Nic mne netrápí, takže v tomto ohledu nemám bohužel co sdílet.  :(

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:44Nenecháš. Pořád budeš Miroslavovi přitakávat při jeho sraní na ostatní.

Ale fuj!

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-09 12:11
Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:35
Nebo je to něčim jiným?

Nic mne netrápí, takže v tomto ohledu nemám bohužel co sdílet.  :(

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-09 12:15
Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:44Nenecháš. Pořád budeš Miroslavovi přitakávat při jeho sraní na ostatní.

Ale fuj!

Nezvlčte tu zatím, jdu ke skutečnému životu trošku pracovat. Zábava počká do večera...

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:44
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 11:42Kdo se bojí, nejde do lesa, nebo na moře... Vidím že toho cestování už bylo dost, výměny hub a ryb i těch dělových koulí. Ale neboj, Posezeníčko nechám, a občas řeknu Áhoj námořníci! :)

I nechám, vsaď se :) Ve smyslu že ho nezbořím. Ale už nebudu psát z móře - převracet hoře. Ale z přístavu. Změnu na vás nevzpomenout nedokážu. Ale zakotvit ano.

Miroslav

Je to smutný, ale elo zůstal nepochopený  :smilie_confused_dontknow:

Paradoxy

Co jsem to tak přelítla očima, tak si v podstatě odpověděl sám....

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 16:01
Citace od: honzam kdy 2025-04-09 11:44

I nechám, vsaď se :) Ve smyslu že ho nezbořím. Ale už nebudu psát z móře - převracet hoře. Ale z přístavu. Změnu na vás nevzpomenout nedokážu. Ale zakotvit ano.
Tak jsem ti sen vyložila nakonec dobře :)