Inspiruj

Založil Pedrito, 2025-01-06 16:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-01-11 16:09Petra má možná pravdu, je možné, že se Jana vyhýbá úmyslně pádu, protože tuší, že to může hodně bolet...

Temná noc duše alias stážce Prahu, upřímný hledač se tomu prostě vyhnout nemůže, má to svůj hluboký smysl.

Ona ví, jak umí život bolet moc dobře, proto to vytěsnění. To jde buď afirmacemi nebo promeditováním (ale ta meditace je napřed o přijetí, nikoliv o odmítnutí). V meditaci odevzdání a přijetí se stává stejnou hlubinou... Je to tentýž proces, co jinak se zdá být paradoxní. Ale afirmace jsou o sebesugesci, lité představě, tak dlouho si člověk opakuje - co by rád - až se to pro něj stane skutečností. To je magická hráz mysli. A musí si to neustále udržovat, aby to neodteklo... To jen vysvětlení jejího chování, pro mnohé nepochopitelného...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-11 17:40Ona ví, jak umí život bolet moc dobře, proto to vytěsnění. To jde buď afirmacemi nebo promeditováním (ale ta meditace je napřed o přijetí, nikoliv o odmítnutí). V meditaci odevzdání a přijetí se stává stejnou hlubinou... Je to tentýž proces, co jinak se zdá být paradoxní. Ale afirmace jsou o sebesugesci, lité představě, tak dlouho si člověk opakuje - co by rád - až se to pro něj stane skutečností. To je magická hráz mysli. A musí si to neustále udržovat, aby to neodteklo... To jen vysvětlení jejího chování, pro mnohé nepochopitelného...
Pro mě je naprosto průhledná...manipuluje jiné a i sebe sama.

Dnes jsem o té své jmenovkyni napsala víc, než je mi zdrávo :D .

Možná bych založila téma temná noc duše, to by mohlo být přínosné a zajímavé...?

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-01-11 17:45Pro mě je naprosto průhledná...manipuluje jiné a i sebe sama.

Dnes jsem o té své jmenovkyni napsala víc, než je mi zdrávo :D .

Možná bych založila téma temná noc duše, to by mohlo být přínosné a zajímavé...?

Založ, co máš na srdci, tady je vzdoušek volný. Nejsem censor ani kreslič, jak to kdo má vidět.
Tfuj, to bych si to radši hodit šel. Ani o sobě netvrdím, že jsem eňo ňuňo, a dokonce si to ani nemyslím.
Jestli to o sobě někdo tvrdí, ušil si na sebe bič. :) 

Pedrito

Jsou to prostě výjevy, jak to kdo z nás vidí. To důležité se odehrává uvnitř. Bůh nám dal dar řeči, to nitro projevit. A já v tom vidím možnost inspirace - ticho se díky tomu tělu proměňuje v hlas a slovo, činnost... Mysl nevidím jako klam, a individualita je přirozená etapa vývoje člověka. Žena, muž, dítě... Čeho to je zobrazeným plátnem?

Pedrito

CitacePro mě je naprosto průhledná...manipuluje jiné a i sebe sama.

Dnes jsem o té své jmenovkyni napsala víc, než je mi zdrávo :D.
Ale přežilas' to (a ona taky) :D Hele, jestli chceš, zkus na ní zaměřit pozornost, s otevřenými dlaněmi, jen tak lehce a nezaujatě, a jestli něco budeš cítit v konečcích prstů...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-12 11:54Ale přežilas' to (a ona taky) :D Hele, jestli chceš, zkus na ní zaměřit pozornost, s otevřenými dlaněmi, jen tak lehce a nezaujatě, a jestli něco budeš cítit v konečcích prstů...

Myslíš na Janu?

Pedrito

Jo.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-12 11:56Jo.
OK, ale nejdřív se musím dostat do ,,klidu,,.

Pedrito

Jasan, až budeš mít klidnou chvilku  :)

Jde to s kýmkoli, v čečulkách jsou jemná nervová zakončení, a lze takhle cítit energii druhých... Ale bez toho klidu mysli to nefunguje.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-12 12:03Jasan, až budeš mít klidnou chvilku  :)

Jde to s kýmkoli, v čečulkách jsou jemná nervová zakončení, a lze takhle cítit energii druhých... Ale bez toho klidu mysli to nefunguje.
Však vím, že bez klidu to nejde :) To tys mi tenkrát nasadil brouka do hlavy s tím, že to umím. Tak to občas zkouším...

Překvapilo mě, že jsem měla dobrou úspěšnost s Honzou, když jsme dělali pokus se zenerovýma kartama.

Paradoxy

Hotovo, máš to ve zprávě.

Pedrito

Aha, no vidíš, mám v paměti uzlík, že jsem se o tom s někým bavil, ale vypadlo mi s kým... :))

No někdo je na tyhle telepatický věci machr... viz ty karty, ale chce to hodně zaostřit pozornost, a dost to vyčerpává, pokud to teda někdo nemá už od přírody...

Ale to s tím cítěním energie v dlaních není magie, to je úplně přirozená vlastnost toho "energetického" těla a vědomí...

Paradoxy

Ano vyčerpává to a k tomu se člověk nesmí soustředit na to, aby byl dobrý výsledek. To byla má chyba, když jsme to zkoušeli. Domluvili jsme se, že to někdy zopáknem, tak uvidíme. Je to myslím ve vláknu pískoviště.

Paradoxy

Je fajn si na tom ověřit, že takové schopnosti existují, ale jinak si myslím, že to odvádí od cesty, pokud k tomu člověk přilne. Jiná situace by byla, kdyby to pomáhalo k léčbě nebo k néčemu podobnému, ale i tak bych k tomu nelnula, co přijde to i odejde.

Pedrito

No, já to neprovozuju, tu telepatii, občas se něco zableskne, ale samo, a nechávám to být. Právě proto, že cíleně to stahuje tu pozornost doprava - do pingaly, a vyrovnat to pak stojí dost práce...