Inspiruj

Založil Pedrito, 2025-01-06 16:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

I mně je líto nic netušícího ela, ale zkuste se na to podívat okem dokumentaristy, který točí film, ale nezasahuje do přirozeného procesu. Kudlanka trpělivě číhá na nebohého kolibříka, který se chtěl jen napít z lákavého květu. Natahuje přední nožky a už ho má ve své moci. Začíná ho pomalu ožírat a kolibřík se snaží vyprostit, ale není mu pomoci. To je příroda, kde slabí prohrají a silní přežijí. I kudlanka tu má nárok na svůj kousek štěstí.

Pedrito

Nic není jak se zdá, takže buď v poho. Elo něco znamená, a kdo už byl jednou na Inspiruj, nezaložil by si nový profil. Teda krom mě, že bych zapoměl heslo, ale já nejsem normální případ - většina má heslo zapsané. Já už nevím jaký mám sem, páč to nazkakuje automaticky... Elo znamená koeficient v šachu. A on teprve zkouší, kdo jaké má.

Pedrito

Zdenek šachy neumí (to mi řek)
Dara šachy umí a jednou si s ní zahraju.
Petra je jediná, kdo bych věřil, že mě porazí. Ale iniciativu k tomu nedá. A mě to nebaví, připomínat, co jsem stokrát řek. To někdo nemůže řít, poď ty Pedro jeden, dáme šachy? Ne nemůže, protože Pedro má rád Havla asi... A s havlisty přece nehrajeme.

Petra

Citace od: honzam kdy 2025-04-07 18:35Jana je na inspiruj opět ve svém živlu. Oproti Janě jsem hodná přítulná kočička. Jana je jako kudlanka. Komu není rady, tomu není pomoci. :(

Byla extrémně vyhladovělá a ted už si zase dává do nosu.

Pedrito

Bohužel je to furt na staré brdo. Jako ok, prostě to tak je. Ale ta bezohlednost je až šokující, vždy to překvapí.

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-08 09:38Bohužel je to furt na staré brdo. Jako ok, prostě to tak je. Ale ta bezohlednost je až šokující, vždy to překvapí.

Dneska mne napadlo, že možná žere těm lidem, co se s ní baví, energii. Že je prostě na jejich energii závislá.

Petra

A je to škoda. Začal tam zajímavý rozhovor a Jana to všechno ubije. Když si myslí, že není co řešit, tak proč tam vůbec píše? Proč nenechá ostatní v klidu, aby si řešili, co je zajímá?

Jako důvod mne napadlo, že jim prostě krade energii...

Petra

Zdeněk ted válí.
Ale jsem přesvědčená, že když se bude dál bavit s Janou - která mu bude krást energii - tak se tou ztrátou energie dostane do frustrace a vzteku. Jak sám už tuší...

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-08 00:54Nic není jak se zdá, takže buď v poho. Elo něco znamená, a kdo už byl jednou na Inspiruj, nezaložil by si nový profil.

Jana má na inspiruj dva profily - Jana a Nic.

Že by Rosada (rošáda)  byla elo? :smiley_shrug:

Petra

Elo píše, že byl na inspiruj. Ale nenapsal pod jakým nickem.

elo: No tady, ale to už je hodně let, před tím to byly jiné weby, pátrám v mysli po názvech, tuším spirala.cz, pak tokové malé fórum nevybavím si název, ale vedl to nějaký tom (křestním Tomáš, přezdívka něcotom).

Pedrito

To je fuk, musím si tu pozornost víc hlídat, občas mi ujede...  ::)

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2025-04-08 10:04
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-08 09:38Bohužel je to furt na staré brdo. Jako ok, prostě to tak je. Ale ta bezohlednost je až šokující, vždy to překvapí.

Dneska mne napadlo, že možná žere těm lidem, co se s ní baví, energii. Že je prostě na jejich energii závislá.
Je v tom taková ta fanatická agrese. Neuvědomovaná... Teda, ona ví že to lidi nemaj rádi, ale musí je spasit, bere to jako úkol a naplňuje ji to zadostiučiněním. Je to stejné jak to kdysi dělala církev, jako svatou povinnost. A kdo se vzepřel, byl kacíř...

Miroslav

Citace od: Petra kdy 2025-04-08 10:32Elo píše, že byl na inspiruj. Ale nenapsal pod jakým nickem.

elo: No tady, ale to už je hodně let, před tím to byly jiné weby, pátrám v mysli po názvech, tuším spirala.cz, pak tokové malé fórum nevybavím si název, ale vedl to nějaký tom (křestním Tomáš, přezdívka něcotom).

Podle první osoby co používá je to asi muž. Vypadá podle prvních příspěvků jako jemná poetická duše.

Evulína

Citace od: Petra kdy 2025-04-08 10:11A je to škoda. Začal tam zajímavý rozhovor a Jana to všechno ubije. Když si myslí, že není co řešit, tak proč tam vůbec píše? Proč nenechá ostatní v klidu, aby si řešili, co je zajímá?

Já ji například nečtu, protože je to skutečně furt o tom samém. Takže mě energii nekrade.
Co se týká ela. Nějak je mi podivné, že by se vynořil jen tak, z ničeho nic. Janu prokoukl hned ze začátku, jako by ji znal.
Nevím, no..., že mne zaujal, ano, zaujal.

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-04-08 12:00
Citace od: Petra kdy 2025-04-08 10:11A je to škoda. Začal tam zajímavý rozhovor a Jana to všechno ubije. Když si myslí, že není co řešit, tak proč tam vůbec píše? Proč nenechá ostatní v klidu, aby si řešili, co je zajímá?

Já ji například nečtu, protože je to skutečně furt o tom samém. Takže mě energii nekrade.
Co se týká ela. Nějak je mi podivné, že by se vynořil jen tak, z ničeho nic. Janu prokoukl hned ze začátku, jako by ji znal.
Nevím, no..., že mne zaujal, ano, zaujal.

Tou poetičností. :)
Je zajímavé, že se zjevil zároveň Zdeněk. Jestli to není nějaká Zdeňkova dvojhra.