Rozvité téma o závislostech atd

Založil Pedrito, 2025-01-17 16:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Bůh ví, jak to s Cobainem bylo. Kolem té sebevraždy je spousta nejasností. Mně osobně v tom nehraje, že měl malou holčičku a mluvil jen o tom, že chce skončit s Nirvanou. Skutečně na posledních koncertech v roce 1994 vypadal dost utrápeně. Nevím, jestli to bylo na sebevraždu.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 13:14Bohužel mu nová nenarostla, a určitě to nebylo proto, že bral tvrdé drogy.

Jestli se sám zabil, tak v tom velkou roli hrál heroin.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-01-18 13:48Takhle o tom nepřemýšlím. Nekouřím, protože je kouření nezdravé a hrozně to smrdí, trávu jsem ale taky nekouřil, i když mi voní. Je dobře, že se sám cítíš silnější, když jsi závislost překonal.
U mě to bylo jinak, necítil jsem  fyzickou závislost. Klidně jsem nekouřil, až když se někam jelo. Pro mě to byla spíš společenská zvyklost, a to samé ten alkohol. A hlavně, když jsem to přepísk, páč mým limitem byla tři píva, tak mi bylo strašně zle... Takže já se silný kvůli překonání necítím. :)

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-01-18 13:48Takhle o tom nepřemýšlím. Nekouřím, protože je kouření nezdravé a hrozně to smrdí, trávu jsem ale taky nekouřil, i když mi voní. Je dobře, že se sám cítíš silnější, když jsi závislost překonal.

Trpěl depresemi, ale není mi známo z čeho, možná ta sláva to spustila, páč měl křehkou duši.
A nevěděl si s tím rady. Ta jeho žena mu myslím moc nepomohla.

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 13:47Dle mě, když si někdo  vezme život, je to kvůli depresím, na které ani ty drogy nepomáhají.

Vzpomínám si na smrt Ivety Bartošové, a já vím že Lucka Bílá na ni v době Ivety slávy hodně žárlila.
A mě řek jeden tanečník z Ivetina souboru, že ona byla, zaprvý naprosto submisivní a za druhý jak dítě,
naprosto naivní... Tihle lidé se bez lídra neobejdou, co jim vše zařizuje, a doma chůvy. Nejsou schopni si uvařit,
nakoupit, uklidit... A jednou ji takhle ta Lucka dala nějakou sošku v šatně, když se s ní prala o to výsluní.
A od tý doby to šlo s ní skopce... Nevím jestli tohle je známé, teď už asi jo. Ne že bych byl na pop, co ty dvě dělaly.
Ale Lucka čarodějnictví v sobě měla. A Iveta byla tuze ovlivnitelná. To už jsem slyšel po koncertu Pavlíny Jíšové, co s ní studovala.
Já ty informace nehledal, přišly samy.

On ten tanečník byl náš soused, a ani něchtějte vědět, co mi o šou lidech prozradil...

Pedrito

A co ta sexualita, ta tě Honzame už nechává klidným?

Kdy jsem byl na PŠ v Prostějově, a to byla velká gumárna oproti Brodu,
tak nám tam jednou pouštěli Barbalelu.. páč tam byl kinosál.
Jenže oni to ty potvory udělali schválně, neb měli přijet generálové a konat se velká přehlídka.
A tos měl vidět ten pochod, všichni měli v hlavě Jane Fondu... Já se samozřejmě smál, páč na to nejsem.
Ha ha ;D No, elita vojenství jen salutovala a nehnula brvou. Holt samuraiove lidove demokraticke armady,
neb kousek je Olomouc (Tam vyslovuji kratce). Jestli se nepletu, hihi hihi.

Pedrito

Hele, co bylo bylo. to jsou jen takový oné. Ale proč ne. Petra mě krásně překvapí,
nemyslí si že její minulost je jejím majetkem. Umí to i Paradoxy. Miroslav taktéž,
ale velmi zřídka. A abych ti Honzame nekřivdil, už jsi mnohé dávno prozradil.
Ale o současném životě moc ne. Co vlastně děláš, člověče? Já seřizuji CNC a taky na nich robím,
páč nejsou lidi...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 15:30A co ta sexualita, ta tě Honzame už nechává klidným?

Musí ji přijmout, jak je. Přijmout sám sebe jako zvíře, které má občas chuť prohánět draka s jinými zvířaty. V podstatě jsem sodomita, kterému stačí koukat na přírodovědné dokumenty místo lidské nahoty, fyzicky jsem asketa žijící v celibátu.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-01-18 16:09Musí ji přijmout, jak je. Přijmout sám sebe jako zvíře, které má občas chuť prohánět draka s jinými zvířaty. V podstatě jsem sodomita, kterému stačí koukat na přírodovědné dokumenty místo lidské nahoty, fyzicky jsem asketa žijící v celibátu.
Vidíš, já měl za to že máš přítelkyni... A ty jsi buddhista úplnej

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 15:51Co vlastně děláš, člověče?

Hraju si na mámu. Utírám zadky, myju a přebaluju děti i staré nemohoucí. Krmím je. Hlídám malé děti s postižením a starám se jim o zábavu. Je to pestré a nenudím se u toho, o dramata není nouze. Baví mě to víc než programování. Neusiloval jsem o to, našlo si mě to samo. S lidmi v sociálních službách v přímé péči pracuju už 17 let, dlouhé roky se závisláky a duševně nemocnými. Dokonce mi kdysi Jana nabízela místo u ní v nemocnici. Pořád jsem si říkal, že práce s dětmi není pro mě, ale stejně na to došlo. Zbývá už jen nějaká práce se zvířaty, ale na to nemám kvalifikaci. Možná krmit a kydat hnůj.

Než začala ta proměna, vůbec bych si nedokázal představit, že něco takového budu dělat a najdu se v tom. Ty rodičovské instinkty mě dost povahově proměnily.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 16:16Vidíš, já měl za to že máš přítelkyni... A ty jsi buddhista úplnej

Jsem úplný mimoň. Nikdy jsem neměl přítelkyni (ani přítele), ale mám pár kamarádů a dobrou kamarádku.

Pedrito

honzam

Jsem takhle nastavený. Není to otázka nějaké cílevědomé práce na sobě. Od mládí mi sex přišel divný. Nechtěl jsem do vztahu, protože jsem měl pocit jako bych tím nějakou neznámou dívku zradil. Myslel jsem si, že jsem něco jako asexuální hetero, už od mala jsem asi vnímal fyzické tělo jinak než je normální. Pak začala ta proměna a z technicky zaměřeného mladíka trochu nerda se postupně stala pečující rohatá máma.

Pedrito

Všechno ti to věřím. No já byl stydlín, holka mi vlezla před bytovkou ve stanu do spacáku, a já místo abych byl z toho štastnej, tak jsem jí vyhnal. Ale proti zákonu by to asi nebylo, ještě nám nebylo patnáct...

Njn. Však nakonec asi dobře. Akorát už semnou nikdy nepromluvila. Chápu už, že to bylo necitlivé pro dospívající holku, která se rozhodla. Ale já měl v hlavě Vinetouva a Rychlé šípy... A ne první milování.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-18 16:49Všechno ti to věřím.

:smiley_chinrub: Roky se na internetu vychloubám, že mám křídla a jsem něco jako čert nebo anděl a rodič ostatních. Potom píšu, že se vnímám jako Bůh celé planety a teď přidám, že to okřídlené rohaté tělo začínám vidět červeně v barvě kořenové čakry. Takovému člověku věříš všechno, co píše o svém civilním životě? Myslím si, že bys měl být v opatrnější.  :)