Výkřiky do tmy

Založil Pedrito, 2025-01-26 12:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Pak znám důvěrne Pannu, Lvici, Blíženkyni, Býčici, a Váhu - to byl masakr. Krom matky Berana a otce Lva... :)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-27 17:51Pak znám důvěrne Pannu, Lvici, Blíženkyni, Býčici, a Váhu - to byl masakr. Krom matky Berana a otce Lva... :)
Tý jo, tys jich měl! :-)
No být dítětem berana a lva jako rak, to muselo být zajímavé :-) Protože už ten jejich vztah beran lev musel být dost emotivní, ne?
Podle toho, co jsi psal, jsi spíše inklinoval k matce, beranu než ke lvu, to je zajímavé.

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-01-27 18:58Tý jo, tys jich měl! :-)
No být dítětem berana a lva jako rak, to muselo být zajímavé :-) Protože už ten jejich vztah beran lev musel být dost emotivní, ne?
Podle toho, co jsi psal, jsi spíše inklinoval k matce, beranu než ke lvu, to je zajímavé.

Týjo, já jsem ročník 71, někdo to zvládne za jeden rok... :)

Táta je tramp a máma děvče od zahrádky, králíků a koz...

Ale byla krásná jak jarní vánek, a táta byl velkej fešák. Tak se holt potkali...

Pedrito

Chceš vidět fotku mý mámy, když jsem byl asi v prví třídě, nebo tak nějak?
 :)

Pedrito

Já myslím, že už to je dávno pryč, proto to lze otevřít, neb "tenkrát" to bylo teď. A nikomu tím jistě duši neukradneme, jak za to měli indiáni. :-)

Pedrito

Teď, včera, dnes a zítra :D
Ne dělám si prdel. Ale...

Nostalgie je taková šlápota do kaluže všednosti. Ono to furt je, co před "teď", i ono je teď. To je Čas - sled teďkonství...

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-27 17:12Tahle byla Rosady

Rosady? :-)
Tuhle písničku má manžel v telefonu, když mu volám...., teda musím si to ověřit, jestli ještě furt :-)))))), a úsměvné asi je, že pokud má jednání a já mu volám, jak to musí vypadat :-))))

Pedrito

Jedna z oblíbených  :)

Plíhal je dobrej, nedávno natáčel studiovku s tím zpěvákem z Mňágy a ten z něho šílel.

Neboť Plíhal po několikátém odspívání vždy mu hlásil, že ještě jednou, seděl tam v kabiněě u toho pultu,
a furt "znovu". A Fialovi už to nedalo a šel za ním a Plíhal tam celou dobu pařil u počítače nějakou hru... ;D

Pedrito

Miroslav

Miroslav

Předststavil jsem tetce
šíleného vědce.

Ten ji proved trepanaci
na té její lebce.

:)

Miroslav

Miroslav

Evulína

Evulína