Honzamovi

Založil Pedrito, 2024-06-30 13:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-10 18:44Hledám totiž léčebnu pro duchovní retardanty. Nevíš o nějaké?

Doporučuji Ti inspiruj.cz

Pro dlouhodobou léčbu je ideální. Tam Tě to mistrování za pár let přejde.

Evulína

Miroslave, psal jsi, že na Trungpu zaloziš nové vlákno a toto je vlákno honzamovi..??

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-03-17 22:28Miroslave, psal jsi, že na Trungpu zaloziš nové vlákno a toto je vlákno honzamovi..??

Honzam se na to ptal a ty jsi se projevila, že to znáš a na poradně to nemělo moc pozornosti, tak jsem to dal sem Honzamovi.

Evulína

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-17 22:38
Citace od: Evulína kdy 2025-03-17 22:28Miroslave, psal jsi, že na Trungpu zaloziš nové vlákno a toto je vlákno honzamovi..??

Honzam se na to ptal a ty jsi se projevila, že to znáš a na poradně to nemělo moc pozornosti, tak jsem to dal sem Honzamovi.
Ptala se Dorka. Honzam psal, že Trungpovi dá pokoj. Force jsi odpověděl v Krtkovi, že na Trungpu zaloziš nové vlákno...

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-03-17 22:59
Citace od: Miroslav kdy 2025-03-17 22:38

Ptala se Dorka. Honzam psal, že Trungpovi dá pokoj. Force jsi odpověděl v Krtkovi, že na Trungpu zaloziš nové vlákno...

A safra, máš pravdu.
Tak to udělám jak jsem to napsal a založím vlákno.. :)

Petra