DOTAZY

Založil Evulína, 2025-02-05 14:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Evulína

V rámci učení se ovládání, poznávání Posezeníčka zkouším založit nové téma :-)

Nazvala jsem ho DOTAZY (snad už tu někde není). Mohlo by být pro dotazy všeho druhu.

Položím první dotaz. Setkal se již osobně z vás někdo s Miroslavem (arminem)?

honzam

Já ne. Co vím, tak jsem měl tu čest s Janou, Vostálpetrem a Rosadou.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-02-05 14:14Já ne. Co vím, tak jsem měl tu čest s Janou, Vostálpetrem a Rosadou.
A kde jste se setkali? Jestli jsem tam taky nebyla. S těmi třemi jsem se taky setkala osobně.

honzam

S Janou jsem se viděl hodněkrát. Jednou jsme byli v Praze na větším setkání, kde byl i Vostálpetr a další lidé z poradny. Už je to dávno, někdy +-2011, když poradna začínala.

honzam

Nějaká restaurace nebo pizzerie na Andělu.

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 14:03V rámci učení se ovládání, poznávání Posezeníčka zkouším založit nové téma :-)

Nazvala jsem ho DOTAZY (snad už tu někde není). Mohlo by být pro dotazy všeho druhu.

Položím první dotaz. Setkal se již osobně z vás někdo s Miroslavem (arminem)?

Jdou taky vkládat obrázky z počítače, když se budeš chtít podělit o nějaký kousek výhledu. Třeba o stromek na zahradě... :)

Všichni se jednou sejdem v Meditaci. ;)

Pedrito

Ale jinak je v Jihlavě pěkná Zoo  :D

honzam

Jj. Líbí se mi. Na mapě vypadá jako had. Hlavičkou se vstupuje a zhruba uprostřed je Dům koček.

https://mapy.cz/zakladni?x=15.5963805&y=49.3970322&z=18

Pedrito

Leží vlastně v kaňonu, na jedný straně vrchu starý město a na druhý tzv Březinky. Navazuje na ní Letňák - letní kino, veliký amfiteátr, kde se pořádaj koncerty, festivaly... Zalesněné stráně kolem trochu prořídly, zamlada to byl úplnej prales. :)

Evulína

CitaceJdou taky vkládat obrázky z počítače, když se budeš chtít podělit o nějaký kousek výhledu. Třeba o stromek na zahradě... :)
Tak to je výzva :-)

No jo, ale vložit obrázek, tam je odkaz na url adresu, web .... :-)

Ale já na to přijdu, toho bohdá nebude, abych z boje utíkala, tak mi neraď :-)

Evulína

Takže Miroslava nikdo nikdá neviděl osobně, ha :-)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 20:07Tak to je výzva :-)

No jo, ale vložit obrázek, tam je odkaz na url adresu, web .... :-)

Ale já na to přijdu, toho bohdá nebude, abych z boje utíkala, tak mi neraď :-)

"V tý rychlý odpovědi" to nejde, musíš do "uživatelských akcí" a tam do normal "odpovědi"... :)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 20:08Takže Miroslava nikdo nikdá neviděl osobně, ha :-)

Ne "vinou" Miroslava. Mě na to nevycházelo volno. Mývám volné soboty a to většinou s dětmi. A taky na rychlý přesuny nejsem motorizovanej. Důchod ještě v dáli. :)
Ale když si někdo bude chtít v sobotu kolem léta prohlídnout tu Zoo, tak ho provedu. Taky jsou tu ty slavné katakomby.

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 20:08Takže Miroslava nikdo nikdá neviděl osobně, ha :-)
Z lidí tady asi nikdo. Přišlo mi, že se znají s Lídou přes Tomášovi, ale třeba ne.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-02-05 20:37Ne "vinou" Miroslava. Mě na to nevycházelo volno. Mývám volné soboty a to většinou s dětmi. A taky na rychlý přesuny nejsem motorizovanej. Důchod ještě v dáli. :)
Ale když si někdo bude chtít v sobotu kolem léta prohlídnout tu Zoo, tak ho provedu. Taky jsou tu ty slavné katakomby.

Díky za pozvání. Dál platí to Slovensko. :) Minulý týden jsem dostal email od jeskyňářů, ale nic zásadně nového. Slováci jsou k tomu vlažní, asi ji tam o jeskyních pořád někdo píše. Informace a fotky mají. Když se nějak domluvíme, tak to vidím nejdřív na červen/červenec, až budou medvědi nažraní. Teď tam měli zase nějaký případ napadení.