DOTAZY

Založil Evulína, 2025-02-05 14:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Evulína

Pedrito, jsem ti psala, ať mi neradíš  ;)
Co se týká Miroslava, má důvod, aby ho nikdo nepoznal, tím jsem si jistá.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-02-05 20:44Díky za pozvání. Dál platí to Slovensko. :) Minulý týden jsem dostal email od jeskyňářů, ale nic zásadně nového. Slováci jsou k tomu vlažní, asi ji tam o jeskyních pořád někdo píše. Informace a fotky mají. Když se nějak domluvíme, tak to vidím nejdřív na červen/červenec, až budou medvědi nažraní. Teď tam měli zase nějaký případ napadení.

Už nejsem v pozici, kdy bych to slovensko moh slíbit. Zbyl jsem tu prozatím jedinej, kdo ty mašiny umí programovat. Žádný z učňů bohužel na to nemá buňky. Ovládat to jakžtakž dávaj, ale program prostě nedaj. Tak to dopadá, když firma bere každýho, ani ji nevadí že člověk není z branže. Nejsou lidi no.

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 21:27Pedrito, jsem ti psala, ať mi neradíš  ;)
Co se týká Miroslava, má důvod, aby ho nikdo nepoznal, tím jsem si jistá.

Nějak jsem si nemoh pomoct :)

A ani s tou jistotou by se to nemělo přehánět. Za rohem hnedkaj číhá extrém v podobě umanutého přesvědčení.. atp.

honzam

V pohodě, jak budeš moct.

To si ani nemůžeš vzít pár dní dovolenou? Nějaká zastupitelnost přece musí být, i kdyby to měl v nouzi nejvyšší dělat ředitel.

Evulína

Víš, mám dlouhý nos a kosa poznáš podle nosa  :) v důsledku jsem ráda, že ho "máme" mezi námi a že si zachovává inkognito , akorát mě to semo tamo dráždí, že hraje takovou habaďuru roky s různýma nicama, nevím, proč to tak dělá, ale pro něco asi ano a nějak cítím, že je to k dobru věci. I pro mě.
Tak to máme vyřízenou tajemnou identitu Miroslava, ale co se týká tebe, čoveče, všimla jsem si, že ty se furt nějak vymlouváš z nějakých setkání, jako by ses bál odkrýt nebo odložit nějaké své ochranné slupky.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-02-05 21:54V pohodě, jak budeš moct.

To si ani nemůžeš vzít pár dní dovolenou? Nějaká zastupitelnost přece musí být, i kdyby to měl v nouzi nejvyšší dělat ředitel.
Pedrito určitě nemůže.

Evulína

Kdybych tu už nepsala, tak mě Pedrito zabanoval.  ;D

honzam

To si nedovolí. Mám jeho přihlašovací údaje k webhostingu. ;D

Evulína

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-02-05 21:54V pohodě, jak budeš moct.

Z minulýho roku mám na letošek přepsaných 17 dní dovolený, jestli nenajdou schopnýho pracanta, nevím jak se to bude řešit. A jinak je to věc existenční. Nejen moje ale i firmy. Za mou operací už je expedice, beze mě se tovar nedostane k zákazníkovi... Bez ředitele se výroba obejde, ale beze mě ne  ^-^

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-02-05 22:10Víš, mám dlouhý nos a kosa poznáš podle nosa  :) v důsledku jsem ráda, že ho "máme" mezi námi a že si zachovává inkognito , akorát mě to semo tamo dráždí, že hraje takovou habaďuru roky s různýma nickama, nevím, proč to tak dělá, ale pro něco asi ano a nějak cítím, že je to k dobru věci. I pro mě.
Tak to máme vyřízenou tajemnou identitu Miroslava, ale co se týká tebe, čoveče, všimla jsem si, že ty se furt nějak vymlouváš z nějakých setkání, jako by ses bál odkrýt nebo odložit nějaké své ochranné slupky.

Zulu kdysi řekla, přijedu a párkrát přijela, ale to byla ve firmě jiná situace. S Rosadou nám to taky párkrát vyšlo... To jsem zas jezdil já... Kdysi dávno nám to vyšlo s Luckym, ó to bylo krásný setkání...
Byl jsem zván za Sašou Hendrukem, to jsem nemoh. Nemůžeš vše zahodit, když to nejde.
A když to jde, tak to jde :)

Evulína

Tak jeden den bys na Miroslava mohl obětovat  :)  ale vsadím se, že on nebude mít čas 🙂

Pedrito

Ale on měl čas, neměl jsem ho já. Dáváš něčemu nějaký atribut, ale nechceš přijmout podrobnosti, v závěsu se svým viděním věci. To je tvé vidění, ne prolnutí děje, který svýma očima vnímáš. Pro tebe je to jednoduché, buď anebo. Opomijíš v tom detail vedle detailu. To je jako pozorovat obraz a zaseknout se v oku Mony Lisy. Ale teprve když tě přestane hypnotizovat, uvidíš celek.

Pedrito

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-02-06 00:34Ale on měl čas, neměl jsem ho já. Dáváš něčemu nějaký atribut, ale nechceš přijmout podrobnosti, v závěsu se svým viděním věci. To je tvé vidění, ne prolnutí děje, který svýma očima vnímáš. Pro tebe je to jednoduché, buď anebo. Opomijíš v tom detail vedle detailu. To je jako pozorovat obraz a zaseknout se v oku Mony Lisy. Ale teprve když tě přestane hypnotizovat, uvidíš celek.
Jak myslíš... :-)
Kometu má Nohavica údajně nejraději ze všech svých písniček...