Eduard Tomáš - Tajné nauky Tibetu

Založil Miroslav, 2025-02-15 20:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

Dávám sem nahrané přednášky pana Tomáše Tajné nauky Tibetu. Podařilo se mi zachránit pásku s těmito nahrávkami pořízenými v Unitarii, kde je pan Tomáš přednášel v roce 1968.
Cyklus přednášek vyšel i knižně.
Technická kvalita nahrávky není dobrá, ale je to unikát, který zachycuje hlas a způsob přednesu pana Tomáše v té době.

(Doufám, že to bude fungovat, na Youtube jsem něco dával prvně)

Pedrito

Jo, tomuhle říkám introspektivně-meditativní (duchovní) praxe žáků s Učitelem.

Miroslav

Paradoxy

Citace od: Miroslav kdy 2025-02-15 20:48Dávám sem nahrané přednášky pana Tomáše Tajné nauky Tibetu. Podařilo se mi zachránit pásku s těmito nahrávkami pořízenými v Unitarii, kde je pan Tomáš přednášel v roce 1968.
Cyklus přednášek vyšel i knižně.
Technická kvalita nahrávky není dobrá, ale je to unikát, který zachycuje hlas a způsob přednesu pana Tomáše v té době.

(Doufám, že to bude fungovat, na Youtube jsem něco dával prvně)

Tohle je od tebe parádní počin. Já už si kolikrát říkám, že se na celý duchovno můžu vyprdnout, jenže...

Snažím se jako blbec, uvědomuju si svoje neřesti, postupně to na mě vyskakuje jako kostlivci ze skříně, do toho spousta vnitřních a vnějších rozporů...a pak se vždycky stane, že to buď příjmu nebo odevzdám a ono se to samo vysvětlí a osvětlí. Dokonce bych řekla, že já nedělám ani to přijímání a odevzdávání, nevím jak to ale líp vysvětlit, prostě ztichnutí.

Je to přesně o tom symbolu jogínky s lebkama, jak mluví pan Tomáš, jenže to není u mě imaginace, ale přijde to vždycky samovolně. Tím neříkám, že se mám za jogína, jen je to určitý postup sledovatelný i u jiných.

Miroslav

Miroslav

Miroslav