Stav společnosti

Založil Pedrito, 2025-02-20 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 12:09
Citace od: durodara kdy 2025-04-13 11:56
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 11:51
Citace od: durodara kdy 2025-04-13 11:42Ty jsi nabídl své tělo dobrovolně experimentům s vakcínami?

Tvé odůvodnění toho, proč jsi se nechal vakcinovat, bylo úplně jiné...

Prostě jsem se nechal očkovat - když vypukla epidemie, stejně jako třeba proti tetanu, cyklicky se objevující chřipce. Je to dnes normálí způsob prevence, podobně jako je čištění zubů nebo mytí rukou.
Nevím jak ty, ale já se cítím lépe zdravý než nemocný.  A když mám hlad, tak se najím.
Dokonce chodím k lékaři, když mám nějaký zdravotní problém. Ty ne?
Ty chodíš k Hnizdilovi?
Tyhle nepřátelské, pomatené ani jiné ideologie a strachy ze zdravotní péče a prevence - třeba z toho očkování nepraktikuji a jak ty říkáš ignoruji.

Vždy tě prozradí malé detaily: napsal jsi do závorek

Já se covidově i chřipkově očkovat nechal (pre každý prípad), jinak to dělám stejně jako ty.

A tvůj interest shodit každého, kdo tvrdí něco jiného, než souhlas se tvým názorem, se zdá, že (v nejen) v místní komunitě je "legendární"...

A sakra, zase jsem se prozradil  :)   

Myslíš, že je možné někoho "shodit" tím co napíšeš? Už se ti to stalo, že tě někdo nějakými slovy "shodil"?
Myslíš tím tvůj obraz před druhými? Nebo před tebou samým? Nebo co?

Zkus to jinak - tím, že ukážeš svou nadřazenost v slovním projevu, shazuješ implicitní důvěru ke své osobě.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-13 12:14Zkus to jinak - tím, že ukážeš svou nadřazenost v slovním projevu, shazuješ implicitní důvěru ke své osobě.

Já ukazuji svoji nadřazenost v slovním projevu? Já ukazuji co vidím nebo si myslím a žádnou nadřazenost tím snad neukazuji. Tu si tam projikuješ asi ty, ale nic takového tam není. Já nejsem nadřazený ani žádnou nadřazenost ukazovat nechci. Tohle já neřeším ani u tebe nebo někoho jiného. Všichni jsme si rovni.
Když někdo třeba nevěří pitomostem, to neznamená že je nadřazený a ten kdo jim věří, že je podřazený nebo naopak.
Ty to vidíš jinak?

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 12:24
Citace od: durodara kdy 2025-04-13 12:14Zkus to jinak - tím, že ukážeš svou nadřazenost v slovním projevu, shazuješ implicitní důvěru ke své osobě.

Já ukazuji svoji nadřazenost v slovním projevu? Já ukazuji co vidím nebo si myslím a žádnou nadřazenost tím snad neukazuji. Tu si tam projikuješ asi ty, ale nic takového tam není. Já nejsem nadřazený ani žádnou nadřazenost ukazovat nechci. Tohle já neřeším ani u tebe nebo někoho jiného. Všichni jsme si rovni.
Když někdo třeba nevěří pitomostem, to neznamená že je nadřazený a ten kdo jim věří, že je podřazený nebo naopak.
Ty to vidíš jinak?

To je úplně stejná sebeobrana, jako má Jety...

Zkus chvíli dýchat zhluboka a pak se zkus podívat na tvé psaní komentářů očima tvého okolí. Pokud ani to nezabere, asi neumím pomoci.

honzam

My víme, že Miroslav trpí narcistickou poruchou osobnosti a infantilními fantaziemi o tom, že je tygr, na kterého si nikdo netroufne. On ví, že my to víme, ale stejně bude pořád psát jako narcis. Jinak nemůže.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 12:30My víme, že Miroslav trpí narcistickou poruchou osobnosti a infantilními fantaziemi o tom, že je tygr, na kterého si nikdo netroufne. On ví, že my to víme, ale stejně bude pořád psát jako narcis. Jinak nemůže.
Mimochodem, já jsem taky tygr. Prý bílý :-)

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-04-13 12:32
Citace od: honzam kdy 2025-04-13 12:30My víme, že Miroslav trpí narcistickou poruchou osobnosti a infantilními fantaziemi o tom, že je tygr, na kterého si nikdo netroufne. On ví, že my to víme, ale stejně bude pořád psát jako narcis. Jinak nemůže.

Ale Ty jsi oproti Miroslavovi duševně vyrovnaná zdravá astroložka. On je jako černokněžník, která mumlá zaklínadla.

honzam

Asi to má být taková sebestředná parodie na Milarepu. :))

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-13 12:27
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 12:24

Ty to vidíš jinak?

To je úplně stejná sebeobrana, jako má Jety...

Zkus chvíli dýchat zhluboka a pak se zkus podívat na tvé psaní komentářů očima tvého okolí. Pokud ani to nezabere, asi neumím pomoci.

Co je na tom, co píšu za sebeobranu. To si tam asi zase projikuješ. Já s nikým neválčím, tak se ani nepotřebuji bránit.Píšu upřímně co vidím a co si myslím.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 12:40Co je na tom, co píšu za sebeobranu. To si tam asi zase projikuješ. Já s nikým neválčím, tak se ani nepotřebuji bránit.Píšu upřímně co vidím a co si myslím.

A teď tu o dědovi Vševědovi. Durodaro, jestli chceš Miroslava vykolejit, tak naznač, že lže. To spolehlivě funguje jako červený hadr. Mám to vyzkoušené. ;D

durodara

Jo. Ten tygr v tobě potřeboval ohrádku - hranice, aby nezvlčil, protože v jeho blízkosti byl člověk tebe naplno milující, a tím, že jsi se naučila ty hranice znát a dodržovat, jsi si tohoto dokázala všimnout.

Miroslav tuto šanci pochopit, zatím vidět nechce - on má přeci to své poslání...

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 12:37

Ale Ty jsi oproti Miroslavovi duševně vyrovnaná zdravá astroložka. On je jako černokněžník, která mumlá zaklínadla.
Miroslave, vezmu tě do učení, chceš, chceš???
Udělám z tebe bílého tygra, namísto toho běžného, nějako tu barvu přetřem :-)) Čistokrevný bílý tygr z toho nebude, ale co už :-)

durodara

Ne, n
Citace od: honzam kdy 2025-04-13 12:42
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-13 12:40Co je na tom, co píšu za sebeobranu. To si tam asi zase projikuješ. Já s nikým neválčím, tak se ani nepotřebuji bránit.Píšu upřímně co vidím a co si myslím.

A teď tu o dědovi Vševědovi. Durodaro, jestli chceš Miroslava vykolejit, tak naznač, že lže. To spolehlivě funguje jako červený hadr. Mám to vyzkoušené. ;D

Neee, nechci.

Já bych chtěl, aby se také vymanil z toho svého "dědictví" nadřazenosti, která by ho aktuálně zase uložila na pár tisíc let ke spánku. Sarkofág už zná, jde o to, zda se mu v něm líbí více, než mezi námi ve světě živých.

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-04-13 12:44
Citace od: honzam kdy 2025-04-13 12:37

Miroslave, vezmu tě do učení, chceš, chceš???
Udělám z tebe bílého tygra, namísto toho běžného, nějako tu barvu přetřem :-)) Čistokrevný bílý tygr z toho nebude, ale co už :-)

Ani to nezkoušej, on na to má svou ženu...

Evulína

Když to bylo táááák lákavé  ;D

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-04-13 12:47Když to bylo táááák lákavé  ;D

A tak pitomé...