Stav společnosti

Založil Pedrito, 2025-02-20 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Kdyby to někdo nepochopil, tak tohle byl trolling, aby Miroslav věděl, o čem se bavíme. Když mu něco přijde legrační nebo poučné, tak to ještě neznamená, že se z jeho strany nejedná o trolling.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:27
Citace od: honzam kdy 2025-04-20 21:25
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:21To jako má být ukázka té cílené provokace nebo co tou cílenou provokací myslíš?

To je jen můj pohled. Přišla mi zábavná ta představa, jak jdeš na Evulínu s palicí. Vlastní hlavu jsi tím určit nemyslel, tam máš všechno srovnané, že ano.

To se tak říká, že je něco na palici, myšlena je tím vlastní hlava.

Jak jsem napsal - ne s palicí (pro tvou nechápavost "hlavou"), ale srdcem. Tak ale ztrácím jistotu, že ještě ťuká, kdy máš takové silné filtry chápat až tak prosté a jednoduché věci...

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 21:59
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:27To se tak říká, že je něco na palici, myšlena je tím vlastní hlava.

Jak jsem napsal - ne s palicí (pro tvou nechápavost "hlavou"), ale srdcem. Tak ale ztrácím jistotu, že ještě ťuká, kdy máš takové silné filtry chápat až tak prosté a jednoduché věci...

Ťuká tak silně, že se za mnou lidé zděšeně ohlížejí, tak raději moc nevycházím.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 22:10
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:27To se tak říká, že je něco na palici, myšlena je tím vlastní hlava.

Tak ještě jednou - naštěstí ho ještě slyšíš - ťuká, tak co kdybys to pochopil a konečně ty jeho mříže otevřel a případně i odstranil úplně?
Návod "jak to udělat", můžeš v písemné formě najít skoro všude, třeba i u učitele národů...

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 23:00

Tak ještě jednou - naštěstí ho ještě slyšíš - ťuká, tak co kdybys to pochopil a konečně ty jeho mříže otevřel a případně i odstranil úplně?
Návod "jak to udělat", můžeš v písemné formě najít skoro všude, třeba i u učitele národů...

Co mám pochopit? Myslíš že mám kolem srdce nějaké mříže (obrazně řečeno)?  Z čeho tak usuzuješ?

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 23:07
Citace od: durodara kdy 2025-04-20 23:00

Co mám pochopit? Myslíš že mám kolem srdce nějaké mříže (obrazně řečeno)?  Z čeho tak usuzuješ?

Ty jsi si zase vynuloval v deset večer všechny čítače, když se po v celém dnu takhle ptáš?

Co ti k tomu ještě napsat?

Asi už nic.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 20:55
Citace od: Evulína kdy 2025-04-20 16:58Mě má rád, viď Miroslave 🙂

Ano, hodně i když je to s tebou někdy na palici  :)

Omlouvám se Evulíno, že Ti ho takhle přebírám. Jsi pro Miroslava málo pyšná a nejsi princezna. Čím víc se nad něho povyšuji, tím víc ho to rajcuje a potřebuje mě škádlit. Mrzí mě to, ale jsi moc hodná.

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 18:44Takže pifku na mne máš jako to mívají odmítnuté ženské?