Posezeníčko začíná být toxická duchovní žumpa

Založil honzam, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Je to tvůj názor, mě durodara přijde stejného rázu jako Míra.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-23 17:07Je to tvůj názor, mě durodara přijde stejného rázu jako Míra.

Mně zase přijde, že mezi Janou a Miroslavem je minimální rozdíl. Miroslav je o něco zákeřnější, ale xenofobie a představa vlastní dokonalosti je jim společná.

Paradoxy

Možný je všechno, ale mě Míra stejnej nepřijde...A kdyby se snad chtěl pasovat do role gurua, tak pro mě je to tak, že můj guru je sám život a někdy mi přijde poučení přes jednoho člověka a jindy přes jiného, jsme si všichni rovni.

Jak se říká žij a nech žít ( vyjma nějakého záměrného ohrožení nebo ubližování).

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-23 17:18Možný je všechno, ale mě Míra stejnej nepřijde...A kdyby se snad chtěl pasovat do role gurua, tak pro mě je to tak, že můj guru je sám život a někdy mi přijde poučení přes jednoho člověka a jindy přes jiného, jsme si všichni rovni.

Jak se říká žij a nech žít ( vyjma nějakého záměrného ohrožení nebo ubližování).

Přesně tak. Miroslavův trolling záměrný byl a dál je. Je vidět, jak baží po tom ublížit. Viz citace jeho nesmyslně agresivní reakce o nevědomosti výše. 

Paradoxy

Už ses konečně najedl? Už je ti líp? :)

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-23 17:26Už ses konečně najedl? Už je ti líp? :)

Tohle není lov, jen si povídáme. Potřebuji se zakousnout přímo do Miroslava, pak to teprve můžu pořádně prozkoumat. :)

Paradoxy

Chtěla jsem ti dát kousek ze sebe, abys neměl hlad :)

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-23 17:33Chtěla jsem ti dát kousek ze sebe, abys neměl hlad :)

To je od Tebe moc hezké, že by ses chtěla pro Miroslava obětovat. Takový postoj z Tebe dělá větší dospělejší koťátko/lvíče. Já teď hlavně zkoumám opačnou situaci. Zajímá mě, jak a proč se z koťátka stává krysa a co to dělá se mnou. Opačný proces je samozřejmě také možný. Vidíš, že Pedrita teď nelovím.

Paradoxy

Pro Míru jsem se obětovat nechtěla, to sis nějak asi vysnil. Jen jsem tě chtěla nakrmit trochou provokace :D

honzam

https://cs.wikipedia.org/wiki/Artemis

CitaceArtemidina povaha

Tato bohyně byla velmi urážlivá a vyžadovala patřičnou úctu. Pokud někdo zapomněl na oběť, měl pak velké problémy (mýtus o Meleagrovi). Také její pomsta vychloubačné Niobě byla krutá (spolu se svým bratrem jí zabila dvakrát sedm dětí). I když nutno přiznat že občas se nechala obměkčit omluvou a obětí (Hérakles).

Paradoxy

honzam

Paradoxy

honzam

Paradoxy